Jenna Ortegát túlfűtött thrillerben láthatjuk Martin Freeman oldalán

2024. január 28.
Az elmúlt évek egyik legfelkapottabb fiatal színésznője, Jenna Ortega visszatért a mozivászonra, hogy ismét bizonyítsa: nincs olyan szerep, ami ne állna jól neki, vagy olyan színész, akivel ne lenne közöttük kémia… Még akkor is, ha az a színész a nála jóval idősebb tanárát alakítja. A Csábító leckék már a mozikban.
Jenna Ortegát túlfűtött thrillerben láthatjuk Martin Freeman oldalán

A legfrissebb és egyik legnagyobb sztár, Jenna Ortega, aki Wednesday-t alakította a Netflix új Addams család-sorozatában, ismét veszélyes, izgalmas és furcsa lányt játszik ebben a túlfűtött thrillerben, ezúttal a Hobbit-filmekből is ismert Martin Freeman oldalán.

Miller tanár úr többre vágyik. Író akart lenni, és most egy kisvárosi középiskola irodalomtanára. Azután találkozik Cairóval. A lány tehetséges, művelt, különleges, és nagyon szép, és unatkozik.

Megkörnyékezi a tanárát, együtt egyre messzebb sodródnak a tananyagtól, és a férfi már maga sem tudja, mi történik vele. A 18 éves diáklány olyan szenvedélyeket ébreszt benne, amelyekről nem tudta, hogy léteznek. De ez a lány kiszámíthatatlan, és író akar lenni: vagyis mindig gondoskodik egy új, váratlan fordulatról.