Ez a híresség volt Jenna Ortega első szerelme

2023. március 08.
A Wednesday sztárja, Jenna Ortega őszintén mesélt első (plátói) szerelméről és arról is, milyen húszéves hírességként a randizás.
golden-globe-legszebb-sminkjei

Valószínűleg elég sokan randiznának mostanság Jenna Ortegával, de ahogyan az általa megformált Wednesday Addams, úgy a színésznő is megválogatja partnereit. A színésznő még korábban, egy podcastben árulta el, hogy első szerelme (egészen pontosan „crush”-a) nem más, mint a korábbi amerikai elnök, Barack Obama volt: „Teljesen rá voltam kattanva. Dülledő szemekkel néztem a beavatását” – mesélte akkor Jenna Ortega, aki azt is hozzátette, hogy még leveleket is írt Obamának.

Az ELLE friss címlapinterjújában azonban azt mondta, nem szereti az érzést, amikor „megőrül” egy fiú miatt. „Azt hiszem, valójában ennek leginkább a büszkeségemhez van köze. Ez gyakori probléma sok női karakterrel: sok a férfiorientált figura, vagy az olyan karakter, akinek egy férfi pozíciójából, egy férfi történetére alapozva formálódnak a megnyilvánulásai, érzelmei.”

A 20 éves sztár tehát még mindig egyedülálló, és friss interjújából nagyon úgy tűnik, ez nem is fog egyhamar megváltozni. „Talán túlságosan lefoglal a munkám, de egy párkapcsolat gondolata jelenleg inkább stresszel tölt el” – magyarázza Jenna Ortega. „Megengedni magamnak, hogy kiszolgáltatott legyek egy másik ember előtt, hogy igazán megismerjek valakit és engedjem, hogy ő is igazán lásson engem… az agyam valahogy úgy van vele, hogy most nem akar ilyesmiken gondolkodni.”

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images