Jenna Ortega angyali francia, Selena Gomez plüss manikűrrel kezdte az évet

2024. január 16.
Új év, új stílus? Jenna Ortega tőle szokatlan angyali szettben és klasszikus francia manikűrrel jelent meg, míg Selena Gomez plüss, fáradt rózsaszín manikűrt újított be.
jenna-ortega-francia-manikur

A Netflix-sztárt kifejezetten gyakran látni a szerepein kívül is feketében, kicsit sem rejtve véka alá, hogy nagy rajongója a goth-glamnek. Láthattuk már a vörös szőnyegen az Addams Family matriarchája, a Catherine Zeta-Jones által alakított Morticia ihlette lookkal is. Nem véletlenül, hiszen Jenna Ortega a címszereplője a streamingcsatorna nagy sikerű sorozatának, a Wednesdaynek. Legutóbbi megjelenésénél a 2024-es körömtrendeket is megvillantotta.

Tény, a színésznő előszeretettel jelenik meg a magánéletében is a hátborzongató filmek által inspirált goth-glam trend szerinti kreációkban, sminkekkel, körmökkel, mindebbe belecsempészve saját stílusát is. „Belekóstoltam, és úgy döntöttem, hogy így akarok kinézni. Rajtam ragadt. Nem is tudtam, mennyire szeretem a fekete színt” – mesélte korábban az Allure magazinnak a sötét elemekkel gazdagon tarkított megjelenéséről.

Új irány a francia manikűrben Jenna Ortegától?

Az Addams Family-stílusú fekete ruhákkal meredeken ellentétes kreációban láthattuk azonban idén, január 11-én a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon. A The Miller’s Daughter film világpremierjén egészen drasztikus váltással, angyali krémszínekben, szofisztikált manikűrrel jelent meg.

A finom, szinte étteri hatású francia manikűr az idei mezőny legangyalibb francia manikűrje – tökéletes kivitelezésű, finom, kissé hegyesre formázott, nőiesen hosszú példány.

Selena Gomez kitart az angyali körömtrendek mellett

Az eddig fekete-párti színésznő egészen jól hozta a 2023-as Selena Gomez-vonalat, az angyali manikűr eddigi hollywoodi üdvöskéjét váltva pozíciójában idén. Persze nem tudhatjuk, hogy ezt a finom, klasszikus vonulatot tartja-e majd stílusfronton Jenna Ortega a jövőben, de úgy tűnik, Selena Gomez igen…

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik) által megosztott bejegyzés

Selana manikűröse, Tom Bachik épp 10-én posztolt az énekesnő legújabb, puha plüsst idéző fáradt, sötét rózsaszín manikűrjéről. Bachik Gomez körmeit finom mandula formájúvá reszelte, majd felvitte a gótikus romantikát idéző rózsaszín árnyalatot. Várhatóan ez is 2024 nagy körömtrendjei között lesz.

Egy biztos, kellemes látvány a szemnek mindkét manikűr, pláne egy vadító Barbie-rózsaszín körmökben gazdag 2023-as év után.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images