Legendás divattervezők és Star Wars is lesz a Disney+ júniusi premierjei között

2024. június 07.
Izgalmas tartalmakkal ünnepli a forró nyarat a Disney+. Ha inkább a szobában hűsölnénk, esetleg csak pihennénk kicsit, itt megtaláljuk hozzá a legjobb műsort.
Legendás divattervezők és Star Wars is lesz a Disney+ júniusi premierjei között
  • Két legendás divattervezőről készült műsor is helyet kapott a Disney+ platformján.
  • Karl Lagerfeld, Diane von Fürstenberg, Star Wars és futball is lesz a Disney+ júniusi premierjei között.
  • Mutatjuk a Disney+ júniusi premierjeit.

Végre itt a nyár, a forró időt a Disney+ izgalmas tartalmakkal ünnepli. Ragyogás, divat, romantika és versengés jön a streaming platformra a Becoming Karl Lagerfeld sorozat érkezésével. A Kaiser Karl nevű sikeres biográfiából készült adaptáció 1970-es évek Párizsába repít vissza és nyomon követi a híres dizájner felemelkedését.

A Star Wars – Az akolitus (Star Wars: The Acolyte), a Star Wars leginkább várt sorozata szintén júniusban érkezik, amelyben egy sokkoló bűnügyi nyomozást követhetsz nyomon. Egy köztiszteletben álló Jedi mester néz szembe egy, a múltjából felbukkanó veszélyes harcossal.

Az idei első nyári hónapban olyan lebilincselő tartalmak várnak többek között, mint a Gyilkos elmék 17. évada, vagy a Diane von Fürstenbergről szóló dokumentumfilm, a Diane von Fürstenberg – A divat hercegnője és az FX A lepel (FX’s The Veil) című lebilincselő sorozat.

Disney+ premierek 2024. június:

1. BECOMING KARL LAGERFELD

1972-ben Karl Lagerfeld, a 38 éves konfekciós ruhákat készítő divattervező a közönség számára még szinte ismeretlen. Az ambiciózus és csábító szépfiúval, a fiatal Jacques de Bascher-rel való találkozása mindent megváltoztat. Karl végre készen áll szembeszállni a barátjával, a haute couture zseni alakjával, Yves Saint Laurent-nal és társával, Pierre Bergével. Csillogás, egók harca, szertelen ünneplések és romboló szenvedély: legyél tanúja Karl Lagerfeld legendává válásának. Minden epizód elérhető a Disney+-on június 7-től.

2. STAR WARS: AZ AKOLITUS / STAR WARS: THE ACOLYTE

A Star Wars: Az akolitus (Star Wars: The Acolyte) sorozatban az akolitus felfedi a galaxis titkait és az Erő sötét oldalát. Egy megdöbbentő bűncselekménysorozat nyomozása során egy köztiszteletben álló Jedi mester (Lee Jung-jae) szembekerül egy veszélyes harcossal a múltjából (Amandla Stenberg). Semmi sem az, aminek első pillantásra látszik. A sorozat első két részét már streamelhetjük.

3. DIANE VON FÜRSTENBERG: A DIVAT HERCEGNŐJE / DIANE VON FURSTENBERG: WOMAN IN CHARGE

Kevés nő képes a méltóságteljes eleganciát és ízlést úgy megtestesíteni, mint a páratlan Diane von Fürstenberg. Világpolgár, aki egy holokauszttúlélő gyermeke és akinek története világszerte inspirálta és megérintette az embereket. Nevezhetjük akár a divat hercegnőjének is, hiszen von Fürstenberg 1974-es, ikonikus átlapolós ruhája nemcsak az saját életét változtatta meg örökre, hanem minden nőét, aki ezt a különleges ruhadarabot megvásárolva egyből divatosnak és magabiztosnak érezhette magát, az alakjától, családi hátterétől és társadalmi státuszától függetlenül. A film június 25-től elérhető a Disney+-on.

4. FX ÜDV WREXHAMBEN! 3. ÉVAD ! FX’S WELCOME TO WREXHAM S3

Rob McElhenney és Ryan Reynolds 2020-ban összefogtak, és megvásárolták az ötödosztályú Red Dragonst, azt remélve, hogy a klub esélytelen csapatából egy közkedvelt focicsapatot faragnak, aminek számtalan szurkolója lesz. Mára már a világ is figyelemmel kíséri történetüket, hiszen valódi változásokat hoztak a klub életébe. Az alsóbb osztályban töltött tizenöt kihívásokkal teli év után a klub végre visszatért az angol labdarúgóliga másodosztályába. Vajon megállja a helyét a Wrexham AFC és újra szárnyalni fog? Kiderül, ha megnézed! Az Üdv Wrexhamben! első két részét június 12-től streamelheted.

5. GYILKOS ELMÉK 17. ÉVAD / CRIMINAL MINDS: EVOLUTION S17

Az FBI profilozóinak elit csapata az ország legelborultabb bűnözőinek elméit elemzi, ezzel előre látva azok következő lépéseit, mielőtt újra lecsapnának. A csapattagok szakértelmükkel elkötelezetten igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy a bűnözők érzelmi motivációit beazonosítsák és megállítsák őket. A sorozat három epizódja június 14-től elérhető.

Fotó: IMDB