Dokuval, realityvel és fikciós sorozatokkal erősít idén májusban a Disney+

2024. április 30.
A Disney+-ban májusban sem fogunk csalódni: természetfilm, fikciós sorozat és reality is lesz az új premierek között.
Dokuval, realityvel és fikciós sorozatokkal erősít idén májusban a Disney+
  • Hét májusi premiert gyűjtöttünk össze a Disney+-ról.
  • Természetfilm, fikciós sorozat és reality is lesz a Disney+ májusi kínálatában.
  • Mutatjuk a Disney+ 2024. májusi premiereit.

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévés sorozatot és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású tartalmaknak.

Bár májusban már hosszabbak és melegebbek a nappalok, ha még sincs kedved kimozdulni, akkor a Disney+-on továbbra is rengeteg szórakozási lehetőséget, filmet és sorozatot találsz, amit ledarálhatsz. 

2024. májusi premierek a Disney+-on:

1. MIND IDEGENEK VAGYUNK / ALL OF US STRANGERS

Ez a megindító és provokatív történet a szeretetről, a családról, és a múltunk kísérteteiről szól. Adam (Andrew Scott) magányos életet él, amíg egy este felkeresi titokzatos szomszédja (Paul Mescal), aki rég elfojtott emlékeket hív elő benne. A két férfi kötődést és tagadhatatlan vonzalmat érez egymás iránt. Adam egyszerre gyerekkori otthonában találja magát, ahol a szülei (Claire Foy és Jamie Bell) élnek, annak ellenére, hogy valójában 30 éve elhunytak. Mit mondanánk – és mit fedeznénk fel – ha még egy napot eltölthetnénk azokkal, akiket a legjobban szerettünk? A Mind idegenek vagyunk premierje április 24-én lesz a Disney+-on.

2. A SÓGUN / FX’S SHōGUN

Az FX gyártásában készülő A sógun James Clavell regényének eredeti adaptációja, ami 1600-ban, Japánban játszódik, az évszázadot meghatározó polgárháború hajnalán. Yoshii Toranaga nagyúr az életéért harcol, miközben ellenségei összefognak ellene a régensek tanácsában, s egy magára hagyott, rejtélyes európai hajót találnak egy közeli halászfaluban. A sorozat befejező epizódja április 23-án érkezik.

3. „az OTTHONUNK” – FÖLD NAPJA GYŰJTEMÉNY

A Disney+-on már elérhető „az Otthonunk” gyűjtemény. A tematikus összeállításban többek közt olyan lenyűgöző alkotások szerepelnek, mint A vadon királynői, az Egy igazi bogár élete, a Hihetetlen állati utazások, A bálnák titikai, A polipok titkai, valamint a Tigris is, amely a Disneynature természetfilmje, és egy nőstény tigris történetét tárja elénk, mely a dél-ázsiai ország híres rengetegében neveli kölykeit ezer veszély és kaland közepette.

4. KI VAGY, DOKI? / DOCTOR WHO?

A Doktor és társa, Ruby Sunday az időben és a térben utazik, miközben a régensség korabeli Angliától a háború sújtotta jövőbeli világokig kalandozik. Utazásaik során TARDIS-szal – egy rendőrségi doboz alakú időutazó hajóval –, hihetetlen barátokkal és veszélyes ellenségekkel találkoznak, köztük egy félelmetes mumussal és a Doktor eddigi legerősebb ellenségével. A Ki vagy, doki? premierje május 11-én lesz a Disney+-on.

5. PROM DATES: A SZERELEM VÉGZŐSEI

Jess és Hannah a szalagavató előtti este szakítanak barátaikkal, így a két barátnő féktelen, egész éjszakás bulizásba kezd, hogy új partnereket találjanak. A Prom Datest május 3-tól nézheted a Disney+-on.

6. THE KARDASHIANS 5. ÉVAD / THE KARDASHIANS S5

Amikor már azt hinnéd, hogy a Kardashian-Jenner család élete nem lehet ennél is pörgősebb, akkor lépnek csak rá a gázra. A család továbbra is arra törekszik, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. A kamerák ismét Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie különleges testvérdinamikáját követik, természetesen mindezt mindenki kedvenc anyukája, Kris figyelő szemei alatt. A The Kardashians következő évada május 23-án érkezik a streaming platformra.

7. SHARDLAKE

A rejtélyekkel, feszültséggel és cselszövéssel teli Shardlake izgalmas sorozat, amely C. J. Sansom világszerte népszerű, Tudor-kori krimisorozata alapján készült. 1536-ban járunk: Matthew Shardlake, az erős igazságérzettel rendelkező, zseniális ügyvéd élete fordulatot vesz, amikor Thomas Cromwell, VIII. Henrik jobbkeze a távoli Scarnsea kolostorába küldi, hogy kivizsgáljon egy gyanús halálesetet, és ennek ürügyén megszerezze a kolostor vagyonát a király számára. Az öntelt, nagyratörő Jack Barak kíséretében a kolostorba érkező ügyvéd számára nyilvánvalóvá válik, hogy a haláleset, amelynek ügyében nyomoznak, nem az első. Shardlake minden lépésénél ellenségeskedésbe és gyanúba ütközik, ráadásul Barak valódi szándékaiban sem lehet biztos. Az ügyvéd belekeveredik a hazugságok, megtévesztés és korrupció hálójába, és nemcsak tisztessége, de az élete is veszélybe kerül. Premier május 1-én a Disney+-on.