Star Wars és Marthin Luther King élete a Disney+ augusztusi kínálatában

2024. augusztus 20.
Elérkezett az augusztus, de nem kell aggódnunk, hiszen maradt még a nyári varázsból. A Disney+ tökéletes tartalmakat kínál ahhoz, hogy a legmelegebb évszak hátralévő részében is jól szórakozzunk, akár a medence mellett hűsölünk, a családi nyaralást élvezzük vagy csak egyszerűen otthon pihenünk.
disney premierek 2024 augusztus star wars
  • Hátborzongató gyilkosságok és szívmelengető mesék a Disney+ augusztusi premierjei között.
  • Érkezik a Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai következő évada.
  • Mutatjuk a Disney+ 2024. augusztusi premierjeit.

Még mindig van hátra néhány hét a nyár utolsó hónapjából, de ez nem azt jelenti, hogy a streaming platformokon uborkaszezon lenne. Sőt! A Disney+ és a National Geographic még ilyenkor is szállítja nekünk a jobbnál jobb műsorokat. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy leüljünk a képernyő elé és élvezzük az édes nyár végi pihenést, ami valljuk be, néhanapján sokkal jobban esik a hűs szoba falai között, mint a kinti kánikulában.

Csobbanjunk egyet az új sorozatok medencéjében, a hátborzongató gyilkosságoktól kezdve a szívmelengető mesékig. Minden alkaromra találunk tökéletes tartalmat, legyen szó a lustálkodós nyári napokról vagy a hosszú csillagos éjszakákról. Új évadot kap a Gyilkos a házban és a Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai, de a föld legmélyebb pontjaira is eljuthatunk az Óceánkutatókkal, vagy éppen időutazhatunk a történelemben a Géniusz: Martin Luther King Jr. és Malcolm X című sorozattal.

DISNEY+ PREMIEREK 2024. AUGUSZTUS:

1. GYILKOS A HÁZBAN 4. ÉVAD / ONLY MURDERS IN THE BUILDING  

A Gyilkos a házban harmadik évada Charles kaszkadőrdublőre, Sazz Pataki körül történt sokkoló eseményekkel ér véget. A negyedik évadban ezzel birkózik meg az amatőr podcast trió. Mivel nem derül ki, hogy Sazz vagy Charles volt-e a tervezett áldozat, a nyomozás egészen Los Angelesig vezet el, ahol egy hollywoodi stúdió filmet készít a Gyilkos a házban podcastről.

Amint Oliver, Mabel és Charles visszatérnek New Yorkba, lakóhelyük udvarán átkelve egy izgalmas utazás veszi kezdetét, ugyanis belemerülnek az Arconia nyugati tornyában élők csavaros életébe. A sorozat negyedik évadának első része augusztus 27-én érkezik, az új részeket hetente streamelhetjük majd.

2. ÓCEÁNKUTATÓK / OCEANXPLORERS  

A James Cameron által készített National Geographic-sorozat, az Óceánkutatók a valaha épített legfejlettebb kutatóhajó fedélzetére kalauzolja a nézőket, hogy a világ óceánjainak legtávolabbi határait kutassák. A fejlett technológiával felvértezett, rettenthetetlen felfedezőkből és tudósokból válogatott csapat egy globális odüsszeiára indul, hogy az óceán legnagyobb rejtélyeit az állatok és ökoszisztémáik életén keresztül megfejtse. A széria összes epizódja elérhető augusztus 19-től.

3. SZIKROMORFÁN SZÜLETTEM / THE SUPREMES AT EARL’S ALL-YOU-CAN-EAT 

A Szikromorfán születtem a három legjobb barátnő, Odette, Barbara Jean és Clarice történetét követi, a triót, akiket mindenki The Supremes néven ismer, és akik évtizedeken át együtt vészelték át az élet viharait, házasságon és gyerekeken, boldogságon és szomorúságon keresztül. Most ez a hármas ismét próbatétel elé áll és az eddigi legnehezebb időszakukkal kell szembenézniük. A sorozatot augusztus 23-tól streamelhetjük a Disney+-on.

4. STAR WARS: FIATAL JEDIK KALANDJAI 2. ÉVAD / STAR WARS: YOUNG JEDI ADVNTURES

A Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai című sorozat második évadában az ifjú Jedik új küldetéseket vállalnak szerte a galaxisban, miközben megpróbálják megállítani a kalózokat Az animációs sorozat a Köztársaság fénykora idején, évszázadokkal az élőszereplős Star Wars-filmek eseményei előtt. A széria negyedik évadát már streamelhetjük a Disney+-on.

5. GÉNIUSZ: MARTIN LUTHER KING JR. ÉS MALCOLM X / GENIUS: MLK/X

Damione Macedon és Raphael Jackson Jr. showrunnerek munkája, a Géniusz: Martin Luther King Jr. és Malcolm X a két férfi életét követi végig, viharos gyerekkoruktól kezdve egészen a meggyilkolásukig. Az egyedülállóan zseniális és összetett személyiségű férfiak nagyon különböző életet éltek, de a céljaik hasonlóak voltak. Bár sokan úgy érezték, választaniuk kell Malcolm és Martin között, valójában ugyanannak az éremnek a két oldalát képviselték: a szabadság bajnokai voltak ők, akikkel végül méltatlanul bántak el.

Malcolm X és Martin Luther King egyetlen találkozója a Capitoliumban a polgárjogi törvényről szóló szenátusi meghallgatáson 1964. március 26-án

Különbözőségeik ellenére mindketten lenyűgözően zseniális emberek voltak, és kölcsönösen inspirálták egymást eltérő módon megközelített céljuk elérésében: egy emberséges Amerika megteremtésében. A National Geographic-sorozat minden részét elérhetjük augusztus 21-től a Disney+-on.

Fotó: Disney+, IMDB, Forrás: Disney+