A mackó új évaddal, a Star Wars új részekkel érkezik a Disney+-ra júliusban

2024. július 04.
A mackó, a Will Trent és a Futurama is folytatással érkezik, de új részeket kap a Star Wars: Az akolitus és a The Kardashians is.
  • Júliusban érkezik A mackó harmadik, a Will Trent második és a Futurama tizenkettedik évada is a Disney+ felületére.
  •  Érkeznek a Star Wars: Az akolitus (Star Wars: The Acolyte) és a The Kardashians (The Kardashians) utolsó részei is.
  • Mutatjuk a Disney+ 2024. júliusi legizgalmasabb premierjeit.

A streaming platform több régóta futó műsora is új évadokat kap, köztük az Emmy-díjas A mackó, a Will Trent és a Futurama is folytatással érkezik. De azoknak is lesz mit nézniük, akik ebben a nagy nyári melegben inkább egy kis könnyebbségre vágynak. Nekik szól az Utódok: Vörös felemelkedése, a Futurama és a Bluey miniepizódok.

Töltsd a nyarat a Disney+-szal és tedd még kellemesebbé ezeket a forró hónapokat az Utódokkal (Descendants), Bluey-val vagy a kritikusok által is elismert sorozat, az FX Mackó (FX’s The Bear), vagyis Carmy lenyűgöző séf életével! A jó híreink sora nem ért még véget, hiszen a Will Trent (Will Trent) második évada szintén júliusban érkezik. De ne hagyd ki ebben a hónapban a Star Wars: Az akolitus (Star Wars: The Acolyte) és a The Kardashians (The Kardashians) utolsó részeit sem!

Disney+ premierek 2024. július:

1. Utódok: Vörös felemelkedése / Descendants: The Rise of Red

Miután a Szívkirálynő vakmerő akciót szít Auradonban, lázadó lánya, Vörös és Hamupipőke perfekcionista lánya, Chloe egyesítik erőiket, és visszautaznak az időben, hogy megpróbálják megfordítani azt a traumatikus eseményt, amely Vörös anyját a gonosz útjára sodorta. Az Utódok – Vörös felemelkedése július 12-én streamelhető a Disney+-on.

2. Bluey miniepizódok / Bluey Minisodes

Az egy és háromperces  Bluey miniepizódok (Bluey Minisodes) gyűjteményét a Bluey (Bluey) alkotója, Joe Brumm írta és a Ludo Studio rendezte. Ezek a játékos interakciókra épülő rövid részek Bluey és Bingo vicces és kedves pillanatait mutatják be, miközben feltárják a kölyökkutya világát. A Burkutya (Burger Dog) nevű első epizódban Bluey és Bingo egy bosszantó zenére táncolnak, majd egyszer csak megjelenik Bandit, hogy megállítsa őket. Július 3-tól nézheted a hét miniepizódot a Disney+ felületén.

3. FX A mackó / FX’ The Bear 3. évad

A kritikusok által elismert, Emmy-díjas FX A mackó (FX’s The Bear) című sorozat harmadik évadában nyomon követheted Carmy és társai történetét, ahogyan a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A gasztronómia csúcsára való törekvés új távlatokat nyit meg előttük és a társaság összetartásán is segít. A séfek megtanulják ugyan, hogy minden másodperc számít, de ebben az évadban az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges. A harmadik évad minden epizódja elérhető július 17-től a Disney+-on.

4. Will Trent 2. évad

A Karin Slaughter New York Times-bestsellere alapján készült sorozat Will Trent különleges ügynökről szól, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársáról, akit születésekor elhagytak, és kemény gyerekkor várt rá Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. Will az egyedi nézőpontját használva keresi az igazságot, miközben neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóirodánál. A Will Trent második évadának első három epizódja július 24-től elérhető a Disney+-on.

5. Futurama 12. évad

A 12. évadjával és még több kalanddal, nevetéssel tér vissza a Futurama (Futurama) július 29-én a Disney+-ra. A sorozat Philip Fry (Billy West), a 25 éves pizzafutár életéről szól, aki 1999. december 31-én véletlenül lefagyasztja magát, majd 1000 évvel később felébredve új életet kezd. Sokszínű, új baráti társasága lesz, aminek Leela (Katey Sagal), a kemény, de kedves félszemű idegen, és Bender, az emberi tulajdonságokkal és hibákkal megáldott robot is tagja.

Fotó: Disney+, IMDB