Valentin-napi tippek friss szingliknek

2019. február 05. |

A közelgő Valentin-napot nem mindenki várja egyforma lelkesedéssel: a frissen szinglivé váltaknak kimondottan nehéz lehet a szerelem ünnepén. Van néhány tippünk, hogyan töltsük a szakítás utáni első Valentin-napot!

Fotó: Unsplash.com

Vegyél magadnak valamit

Ha az exed úgysem találta el soha, mire vágysz, az idei Valentin-napon vegyél magadnak valamit, ami tényleg boldoggá tesz. Tudjuk, hogy a vásárlás hosszútávon nem oldja meg a problémáinkat, de rövidtávon igenis sokat tud segíteni!

Szinglik randija

Szervezzetek egy csoportos randit szingli barátaiddal: üljetek be egy puccos étterembe, menjetek el egy tapas bárba, vagy bulizzatok egy vicces helyen. És közben egyáltalán nem is kell szerelemről és párkapcsolatokról keseregnetek – végül is a barátság sokkal jobb!

Filmmaraton a kedvencekkel

Töltsd az estét álmaid férfiájval vagy nőjével és ne is add alább hollywoodi ideálodnál. Jöhetnek a félmeztelen Matthew McConaughey-t vagy az kávébőrű Alicia Vikandert szerepeltető filmek szégyentelen mennyiségű popcornnal és kóla helyett némi vörösborral.

Kötöttségek nélkül

Csinálj valami olyat, amit az exeddel nem lehetett! Sosem kísért el arra a táncórára, amire menni akartál? Utálta a fürdőket? Érzékeny volt a gyomra a koreai ételekre? Itt a remek alkalom, hogy mindent kipróbálj, amit mellette nem tehettél meg.

Szólj hozzá te is!

Még több Lélek

De mikor alussza már át az éjszakát? altatás

De mikor alussza már át az éjszakát?

A stabil párkapcsolat 5 tartópillére 5T

A stabil párkapcsolat 5 tartópillére