Valentin-napi tippek friss szingliknek

2019. február 05.
A közelgő Valentin-napot nem mindenki várja egyforma lelkesedéssel: a frissen szinglivé váltaknak kimondottan nehéz lehet a szerelem ünnepén. Van néhány tippünk, hogyan töltsük a szakítás utáni első Valentin-napot!
Fotó: Unsplash.com

Vegyél magadnak valamit

Ha az exed úgysem találta el soha, mire vágysz, az idei Valentin-napon vegyél magadnak valamit, ami tényleg boldoggá tesz. Tudjuk, hogy a vásárlás hosszútávon nem oldja meg a problémáinkat, de rövidtávon igenis sokat tud segíteni!

Szinglik randija

Szervezzetek egy csoportos randit szingli barátaiddal: üljetek be egy puccos étterembe, menjetek el egy tapas bárba, vagy bulizzatok egy vicces helyen. És közben egyáltalán nem is kell szerelemről és párkapcsolatokról keseregnetek – végül is a barátság sokkal jobb!

Filmmaraton a kedvencekkel

Töltsd az estét álmaid férfiájval vagy nőjével és ne is add alább hollywoodi ideálodnál. Jöhetnek a félmeztelen Matthew McConaughey-t vagy az kávébőrű Alicia Vikandert szerepeltető filmek szégyentelen mennyiségű popcornnal és kóla helyett némi vörösborral.

Kötöttségek nélkül

Csinálj valami olyat, amit az exeddel nem lehetett! Sosem kísért el arra a táncórára, amire menni akartál? Utálta a fürdőket? Érzékeny volt a gyomra a koreai ételekre? Itt a remek alkalom, hogy mindent kipróbálj, amit mellette nem tehettél meg.