Bemutatkozik a díjnyertes Perceptual Thinkers

2017. október 09.
A Perceptual Thinkers (PT) termékei az autizmussal élők különleges érzékelési és öltözködési szokásaiból táplálkoznak, melyek megismerhetővé vállnak minden ember számára a ruhákon keresztül.

A ruha összekapcsol, megérint, kommunikál. Az öltözködés képes arra, hogy reflektáljon viselőjére, segítse, hogy egyedi igényeihez kapcsolódjon, legyen az ember akár autizmussal élő vagy hétköznapi. A márka a két világ összekapcsolásával a hasonlóságokat mutatja be az érdeklődők számára. A PT célja még a felelős és tudatos vásárlás terjesztése, hogy egy vásárlási döntés előtt a közönség tájékozódjon a brand céljairól, működéséről és értékrendjéről. Így lehetővé válik a szimpatikus értékrendű márkák támogatása, melyek például környezettudatos anyagokat használnak vagy megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató kivitelezőkkel dolgoznak.

A Design Hét Budapesten egy különleges prezentáción keresztül vehettük szemügyre először a kollekció. Az interaktív installációt Harsányi Réka média designer segítségével készül, melynek a Hygge rendezvényközpont adott otthont. Az október 6-án megrendezett Magyar Formatervezési Díj 2017 során a Perceptual Thinkers 2018. tavaszi-nyári kollekciója elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkárság különdíját.

A lookbookért kattints a képre!

Fotó: Kudász Gábor Arion
Asszisztencia / 3D utómunka: Baksa Gábor
Styling: Bendik Boglár
Smink: Keserű Barabara make-up artist
Haj: Fábián Zsanett
Modellek:
● Hermina – Visage Models
● Aron – WAM models
Helyszin: Sidelight Photo Studio