ÁERON 2018. tavaszi-nyári kollekció

2018. március 01.
Az ÁERON 2018-as tavasz-nyári kollekciója a márka minimalista gyökereihez nyúl vissza.

Az ÁERON 2018-as tavasz-nyári kollekciója a márka minimalista gyökereihez nyúl vissza. Ebben a szezonban minden darab a már korábban lefektetett alapokra építkezik: a letisztult vonalak nőies elemekkel keveredve közvetítik az ÁERON-ra jellemző retro, ugyanakkor klasszikus és romantikus budapesti életérzést.

 

Visszaemlékezve a régi kollekciókra, az aktuális kollekció a múltból építkezve halad előre. A fókuszban a könnyed, kényelmes darabok állnak, de megjelennek az építészet inspirálta formák, ügyes kivágások és kör alakú megoldások is. A modern, kortárs érzet és a minket körbevevő high-tech világ indusztriális, ugyanakkor futurisztikus benyomást kölcsönöz a kollekció egyes darabjainak.

Áron Eszter egy Japánban tett utazásából, és az új, egzotikus kultúrák megismeréséből merített inspirációt az érdekes részletekhez. Az átlapolós ruhák, a hangsúlyos ujjak, és a különböző anyagok, minták és színek fúziója mind a Távol-Kelet hatásainak modern értelmezése. A színpalettában a föld színei mellett a romantikus pink, a fényes ezüst, illetve a piros árnyalatai is megtalálhatóak.

A teljes kollekcióért kattints a képre!

57 fotó megtekintése

Hol: aeron.hu