Az Eszka új kabátkollekciója – neon hegyek

2019. február 05.
Kevés menőbb van a márka legújabb, kötött, téli darabjainál, amelyeket a téli sportok és a '90-es évek síoverálljai inspiráltak.

Az Eszka márkát már nem kell bemutatni: Szakos Krisztával, a brand alapítójával és tervezőjével nemrég készítettünk interjút és nagy rajongói vagyunk a kötötteket kínáló márkának. Egyik fő jellegzetessége a brand-nek, hogy nem a hagyományos szezonokban gondolkodik, hanem gyakrabban jelenik meg egy-egy új kollekcióval, amelyek darabjai limitált számban érhetőek el. Abszolút kedvencünk a legújabb neon hegyek témájú kabátkollekció, amely a ’90-es évek, retró nosztalgiáját, az akkori síoverállokat és a téli sportokat idézi meg, hamisítatlanul modern csavarral.

Szinte lehetetlen választani a darabok közül, amelyek látványos színkombinációkban, csíkokkal, más izgalmas mintákkal és steppelten is készültek. A kollekcióba 25 különböző kabát tartozik, amelyekre érdemes lecsapni a márka üzletében a VII. ker. Nagy Diófa utca 9-ben, vagy figyelni a honlapjukat, ugyanis néhány héten belül elindul a webshop!

Kattints a galériára az izgalmas darabokért!

11 fotó megtekintése