Inventino 2019. tavaszi-nyári kollekció

2019. március 29.
A The Bloom kollekció egy burjánzó álomvilág ékszerben megfogalmazva, mellyel stílusos módon üdvözölhetjük a tavaszt és a nőiességet.

Jakócs Zsanettet egy újra és újra visszatérő kép inspirálta, amit fantáziája vetített elé. Ez a kép egy arany fényben pompázó, terebélyes fát ábrázolt, aminek ágai roskadoztak a fürtökben leomló virágoktól, gyümölcsöktől. A tervezőt magával ragadta ez az álomszerű, romantikus kép, így ebből inspirálódva tervezte meg ékszereit. A kollekció a fák tavaszi megújulását, a virágzás folyamatát mutatja be, megelevenítve a rügyező hajtásokat, bimbózó virágkezdeményeket és gazdagon virágzó faágakat.

A „The Bloom” ékszerek a márkára jellemző finoman hangsúlyos, nőies stílusjegyeket hordozzák, amelyek közül a visszafogottabb vonalvezetésű darabok a hétköznapok elegáns kiegészítői lehetnek, míg a gazdagon díszített fülbevalók és nyakláncok a felejthetetlen alkalmak különleges kísérői. A korábban sokat választott matéria, a bőr helyébe új alapanyagok kerültek, különböző csiszolású japán üveggyöngyök, Swarovksi kristályok, amik változatos formájú, textúrájú növényrészletekkel, valamint aranyozott, ródiumozott kiegészítőkkel kerültek kombinálásra.

11 fotó megtekintése