Inventino 2019. tavaszi-nyári kollekció

2019. március 29. | marieclaire.hu

A The Bloom kollekció egy burjánzó álomvilág ékszerben megfogalmazva, mellyel stílusos módon üdvözölhetjük a tavaszt és a nőiességet.

Jakócs Zsanettet egy újra és újra visszatérő kép inspirálta, amit fantáziája vetített elé. Ez a kép egy arany fényben pompázó, terebélyes fát ábrázolt, aminek ágai roskadoztak a fürtökben leomló virágoktól, gyümölcsöktől. A tervezőt magával ragadta ez az álomszerű, romantikus kép, így ebből inspirálódva tervezte meg ékszereit. A kollekció a fák tavaszi megújulását, a virágzás folyamatát mutatja be, megelevenítve a rügyező hajtásokat, bimbózó virágkezdeményeket és gazdagon virágzó faágakat.

A „The Bloom” ékszerek a márkára jellemző finoman hangsúlyos, nőies stílusjegyeket hordozzák, amelyek közül a visszafogottabb vonalvezetésű darabok a hétköznapok elegáns kiegészítői lehetnek, míg a gazdagon díszített fülbevalók és nyakláncok a felejthetetlen alkalmak különleges kísérői. A korábban sokat választott matéria, a bőr helyébe új alapanyagok kerültek, különböző csiszolású japán üveggyöngyök, Swarovksi kristályok, amik változatos formájú, textúrájú növényrészletekkel, valamint aranyozott, ródiumozott kiegészítőkkel kerültek kombinálásra.

Szólj hozzá te is!

Még több LookBook

CAKO 2019. tavaszi-nyári kollekció cako

CAKO 2019. tavaszi-nyári kollekció

IMOGEN 2019. tavaszi-nyári kollekció 2019 tavasz-nyár

IMOGEN 2019. tavaszi-nyári kollekció