Nanushka 2019. őszi-téli kollekció

2019. szeptember 10.
A Nanushka új kollekciója megrajzolja a nő és férfi kötelékét, de egyben el is mossa azt. Egy olyan nőképet vázol elénk, mely bátor, játékos és meri mixelni a különböző stílusokat és textúrákat. A kollekció az új Nanushka-nő archetípusát kívánta létrehozni, melynek neve a Mystery Child, azaz "Rejtélygyermek".

A 70-es évek dizájnja ihlette kollekcióban találkozik a vegán bőr, a kord és a műszőrme az időtlen formákkal és stílussal. A pufi ujjú kabátok, oversize gallérok és a mű shearling tökéletes összhangot alkotnak és nagyszerűen kiegészítik őket a Nanushka új övtáskái és csizmái is.

A fekete árnyalatai helyett ebben a szezonban a sötétbarnák adják meg a darabok mélységét, amit a sárgák, világos természetes árnyalatok és a krémszínek tesznek igazán különlegessé. Ahogyan a márkától megszoktuk, mindezt csúcsminőségben hozza a Nanushka. A kollekcióhoz tartozik egy kiegészítő kollekció is, melyet Sophie Monet készített el a márka számára. Sophie a fenntartható fa ékszereiről ismert, melyhez inspirációként – csakúgy mint a 2019-es Nanushka-kollekciójában – a ’70-es évek formavilágát és életérzését használja.

28 fotó megtekintése