Francia módra ünnepli a sokféleséget az Artista

2020. október 19.
Az Artista a 2020-as ősz–téli kollekciójának a kulcsszavának a diverzitást mint az élő természet létezésének eredendő formáját választotta. 

A sokféleség fogalma magában foglalja az elfogadást és a tiszteletet. Ez azt jelenti, hogy megértjük, hogy minden egyén egyedi, és felismerjük az egyéni különbségeinket. Az Artista Ludovic Tiriez, Budapesten élő francia festővel együttműködve tervezte meg a kollekció printjeit. Képei a valóság, a mese és a szürrealizmus között ingadoznak, absztrakt ecsetvonások keverednek a figurális valósággal.

artista-uj-kollekcio

A természet és a növények – tökéletes vizuális egyensúlyt alkotva a gyermekkori élményekkel és mesefigurákkal – azt az édeni állapotot idézik, ahol a mindennemű diverzitás volt a szervezőelv a világban. Ezért a kollekciót a nagyon feltűnő és a rejtőzködő darabok egyaránt jellemzik – mert sokfélék lehetünk általuk. Nevezhetjük akár egyfajta tudatosan választott rendezetlenségnek is, a számtalan különböző formát, arányt, anyagot és színt, amelyek a sokszínűség harmóniáját ünneplik.

45 fotó megtekintése

Olvass tovább!