Az aszimmetria himnusza Cakó Kinga új kollekciója

2020. október 28.
Elegáns formák, kifinomult, visszafogott színek és egy kis aszimmetrikus játék jellemzi Cakó Kinga legújabb kollekcióját. A legújabb kollekció fotózása szabadtéren volt, a darabok csak úgy vibrálnak a ragyogó kék ég alatt.

Az idei őszi–téli kollekció színeit a pasztellrózsaszín, padlizsán, khakizöld, törtfehér és rozsda árnyalatok alkotják. A kollekció fő eleme az aszimmetria, ami visszaköszön több fazonnál: kabátoknál és nőiesen szabott ruháknál. Nagy gallérok, aszimmetrikus elemek, oversize fazonok jelennek meg, cirmos púderrózsaszín-szürke gyapjúanyagokból, amik halvány padlizsánszínekkel keverednek. Itt egy színvilág és hangulat volt a fő inspiràció, a naplemente rózsaszínes, rozsdás fényei, árnyalatai.

 

Ezt a kampányt a természetben fotózta a márka, ahol még jobban élnek a ruhák árnyalatai, a téli hideg, fagyos fényekben. A kollekció gerincét olyan ruhadarabok alkotják, amelyek nagyon jól kombinálhatóak ruhatárunk meglévő darabjaival, és az őszi–téli időszak elengedhetetlen kellékei.

 

9 fotó megtekintése

Fotó: Oleg Borisuk

Olvass tovább!