Megjelent a májusi Marie Claire

2019. április 11.
„Szeretem így is a testem, büszke vagyok rá” – mondja a második gyerekét váró Lilu, májusi számunk címlapsztárja. Ebben a hónapban több cikkben is érintjük az anyaság témáját, valamint 33 extra oldalon foglalkozunk a kiegészítőkkel, Shoes First mellékletükben megtaláljátok a legszebb cipőket, táskákat és ékszereket.

Hetven felett is boldogan című fotósorozatunkban olyan magyar nőket mutatunk be, akik szellemileg és fizikailag is aktívak, szerettük volna megtudni tőlük, hogy mi a titkuk, hogyan csinálják. Mindegyikőjüktől van mit tanulni.

42 éves, a második babáját várja, és boldogabb, mint valaha. Kovalcsik Ildikó, akit húszéves kora óta Liluként ismerünk, nem szívesen beszél a magánéletéről az újságíróknak, de most kivételt tett, olvassátok el vele készült interjút a 42. oldalon.

Mahershala Ali neve még aligha cseng ismerősen, pedig erős alakításait hosszan lehetne sorolni, ő volt a szimpatikus lobbista a Kártyavár című sorozatban, a Holdfény drogdílere, legutóbb pedig a Zöld könyv zongoristája. Hosszú út vezetett idáig, nehezen jöttek össze a komolyabb szerepek. Többek között arról is mesél, hogy a nagymamája tanította meg türelmesnek lenni.

Külföldi riportunkban a gatecrashing jelenséget mutatjuk be, vagyis azt az Amerikában nagyon ismert (és meglehetősen rossz szemmel nézett) szokást, amikor valaki belóg egy olyan elegáns rendezvényre, ahová nincs meghívója. Los Angelesben élő szerzőnk beszélt rendezvényszervezőkkel és egy gatecrasherrel is.

Jacinda Ardern, Új-Zéland miniszterelnöke már korábban is az érdeklődés középpontjába került, 37 évesen az ország legfiatalabb miniszterelnöke lett, majd beiktatása után egy évvel gyereket szült. A közelmúltbeli terrortámadásra pedig olyan empátiával és méltósággal reagált, hogy már senki nem kételkedik benne, hogy kiváló vezető.

A világ legnagyobb konyhaművészei az édesanyák, akik generációról generációra adják tovább országuk, népük kulináris örökségét. Erre a gondolatra alapozta startup vállalkozását három francia fiatal – ezt a kezdeményezést mutatja be Párizsban élő újságírónk.

Ha a hiperaktivitás vagy az autizmus szóba kerül, leginkább kisfiúkra asszociálunk, de sokan élnek közöttünk felnőtt nők is ezekkel az állapotokkal. Nem furcsa, hanem különleges című cikkünkben három fiatal nő meséli el, hogy hogyan értették meg és fogadták el saját másságukat.

Shoes First mellékletünkben 33 oldalon mutatjuk be a legszebb kiegészítőket, illetve a hozzájuk kapcsolódó történeteket. Ahogy Alexandre Birman tervező is mondja, a cipőtől lesz teljes az outfitünk. Ez az utolsó simítás, amelytől nagyszerű, vagy épp elhibázott lesz a megjelenésünk.

A szépség rovatban felsorakoznak a Marie Claire nemzetközi díjának a nyertesei, érdemes megjegyezni, hogy a szakértőkből álló zsűri melyik termékeket választotta az elmúlt év legjobbjainak.

Marokkó valószínűleg sokaknak szerepel a bakancslistáján, ezúttal azt mutatjuk be, hogy mi minden fér vele egy marrakeshi hétvége alatt.

A normál méretű Marie Claire magazinokhoz Rossmann termékeket (napkrém, argánolajas hajápoló, bőrrdírozó tusfürdő) csomagoltunk.