Megjelent az augusztusi Marie Claire

2019. július 12.
Akarjuk-e tudni a DNS-ünk titkait? Hogy éli meg egy négygyerekes anya, hogy a nőkhöz vonzódik? Mik a legfrissebb esküvői trendek? Fajsúlyos és könnyed témákkal töltöttük meg az augusztusi számunkat, hogy bőven legyen mit olvasni a nyaralás alatt.

George Clooney színész, producer, rendező rendszeresen szót emel a világban zajló igazságtalanságok ellen és támogatja az esélyegyenlőségi törekvéseket Hollywoodban. A vele készült interjúban természetesen új sorozatáról A 22-es csapdájáról és annak készítéséről is mesél.

A nagy nap, amire úgy szeretnénk emlékezni, mint életünk legszebb eseménye. És a nagy kérdés, amire a választ keressük: milyen irányelvek és trendek mentén haladjunk, ha tökéletes esküvőről álmodozunk? Cikkünkben körbejártuk, hogy melyek a legnépszerűbb helyszínek, kellékek egy tipikusan mai esküvőhöz.

Tom Szaky Budapesten született, Kanadában nevelkedett, és 18 évvel ezelőtt Amerikában megalapított egy olyan céget, amelynek az a küldetése, hogy teljesen eltörölje a szemét fogalmát. A csipszes zacskóból tolltartó, a filmtekercsből lámpa, a használt tisztasági betétből genetikai információ, a cigicsikkből művészeti alkotás születik a TerraCycle közreműködésével. A 37 éves milliárdos hippi üzletemberrel Budapesten beszélgettünk.

A drog- és alkoholfüggők számára az egyik legnehezebb időszak, amikor a rehabról hazatérve egyedül is meg kell próbálniuk józannak maradni, ebben segítenek a leszokást segítő kísérők. Los Angelesben élő újságírónk,Vida Virág Hollywood legismertebb józanság trénerével beszélgetett.

Se rábeszélni, se lebeszélni nem akarunk senkit az egyre elérhetőbb árú DNS-tesztekről, amelyek információkkal szolgálnak a távoli felmerőinkről és a betegségekre való hajlamunkról. Ugyanakkor érdemes néhány dolgot mérlegelni, mielőtt postára adnánk a nyálmintánkat egy távoli laboratórium felé.

Vallomás rovatunkban egy négygyerekes anya meséli el történetét arról, hogy – túl egy házasságon – hogyan ismerte fel, hogy a nőkhöz vonzódik és beavat abba is, hogy utána hogy folytatódott az élete. A világ számos pontján fel sem merülne, hogy cikk készüljön Katalin történetéről, nálunk azonban még mindig beszélni kell róla.

Különleges atmoszférájáról híres a Balaton-felvidék egyik tanúhegye: állítólag vagy azonnal beleszeretünk, vagy nagyon gyorsan távozunk, mert nem tudjuk, mit keresünk ott. Az biztos, hogy vendéglátóinknak a vidék megmutatta a legszebb arcát, ők pedig – bár vannak köztük, akik nagyon messziről érkeztek – itt horgonyoztak le. És ahelyett, hogy hátradőlve élveznék a páratlan panorámát, igyekeznek minél többek előtt felfedni a Szent György-hegy vonzereje.

A normál méretű magazinokhoz a Marie Claire grafikusa által tervezett mintás maxitáskát csomagoltunk.