Így készült novemberi címlapunk!

2019. október 11.
Epres Panni, Vámosi Viktória, Lukács Gabi és Osvárt Andrea a kilencvenes évek legkeresettebb modelljei voltak. Különleges címlapunkon most ők négyen együtt szerepelnek.

Divatba jöttek a negyvenes, ötvenes nők. Egyre több nemzetközi márka hirdetéseiben, reklámfilmjeiben, sőt még a kifutókon is sugárzóan szép, érett modellek köszönnek vissza, akikkel az idősebb korosztály is azonosulni tud. A magyar Visage modellügynökség is felismerte ezt a trendet, és nemrégiben létrehozta classic modell divízióját, ahol a kilencvenes évek vezető magyar modelljei tűnnek fel. Kedvenceink – Vámosi Viktória, Osvárt Andrea, Epres Panni és Lukács Gabi – egy különleges Marie Claire-címlapon együtt ünnepelik velünk az örök nőt.

A friss, novemberi Marie Claire-ben főszerkesztőnk, László Krisztina készített interjút a négy egykori sztármodellel. A gyönyörű címlapot és a fotókat pedig Emmer László fotósnak köszönhetjük.

Styling: Molnár Anikó Smink: Somogyvári Dóra, Véger Fibi Haj: Kozma Norbert @Have, Uhercsik Brigitta @Cult Ruha: Aeron, COS, Nanushka, Thomas Sabo, Tomcsanyi

Nézzetek be velük a kulisszák mögé!

Ti már beszereztétek?