A Marie Claire-t már digitálisan is olvashatod – így tudod megvenni!

2020. április 09. |

Nem szeretnél lemaradni a Marie Claire legújabb lapszámáról, de a járvány idején az otthonodat sem akarod elhagyni? Most lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan vásárolhatod meg a lapot digitális formában!

A Marie Claire-t természetesen továbbra is megvásárolhatod nyomtatott kiadásban az újságárusoknál, de mostantól minden hónapban arra is lesz lehetőséged, hogy néhány kattintással, otthon a fotelben ülve megvedd, és online fellapozd a magazint.

Mire lesz hozzá szükséged?

Egy laptopra, tabletre, vagy okostelefonra – és természetesen internetre.

Hogyan fogj neki?

Keresd fel a digitalstand.hu weboldalt, a felső sávból válaszd ki a Magazin menüpontot, és azon belül kattints a Női lapok alpontra. Ha megérkeztél a női magazinok közé, nincs más dolgod, mint lejjebb görgetni (a magazinok ábécé sorrendben vannak), és megkeresni a Marie Claire aktuális számát. Megtaláltad? Akkor most kattints a Megnézem menüpontra, hogy részletesebben is szemügyre vehesd legfrissebb lapszámunkat.

digitalstand

Ahogy láthatod, nemcsak arra van lehetőséged, hogy az aktuális Marie Claire-t digitálisan megvásárold, hanem arra is, hogy előfizess rá – egy félévre, vagy akár egy teljes évre is. De tartsd észben, hogy az előfizetés esetében is elektronikus formátumban fogod megkapni a lapot!

Amint a kosaradba tetted a kiválasztott lapszámot vagy az előfizetést, fel fog ugrani fent, a jobb sarokban egy virtuális kosárka, amire kattintva el is jutsz a virtuális pénztárhoz. Ahhoz, hogy digitálisan megvásárolhasd a lapot, szükségünk lesz néhány adatodra, (név, e-mail cím, számlázási cím… tudod, csak a szokásos), és ha mindent kitöltöttél, már tényleg nincs más, mint a fizetés. A fizetést többféle módon is intézheted: bankkártyával, PayPallal, átutalással vagy akár utalvánnyal is.

Ha a számodra legszimpatikusabb opciót kiválasztva kifizetted a magazint, akkor kuckózd be magad az otthonod egyik kényelmes pontjára, és laptopod, tableted, vagy telefonod segítségével már olvashatod is a Marie Claire legfrissebb számát!

A megvásárolt lapokat a digitalstand.hu oldalon bejelentkezve, mindig a jobb felső sarokban található Kiadványaim menüpontra kattintva érheted el!

Ugye, nem is volt olyan nehéz?

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Magazin

Meghökkentő divattrendek, amelyek visszatérnek divat

Meghökkentő divattrendek, amelyek visszatérnek