A Marie Claire-t már digitálisan is olvashatod – így tudod megvenni!

2020. április 09.
Nem szeretnél lemaradni a Marie Claire legújabb lapszámáról, de a járvány idején az otthonodat sem akarod elhagyni? Most lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan vásárolhatod meg a lapot digitális formában!

A Marie Claire-t természetesen továbbra is megvásárolhatod nyomtatott kiadásban az újságárusoknál, de mostantól minden hónapban arra is lesz lehetőséged, hogy néhány kattintással, otthon a fotelben ülve megvedd, és online fellapozd a magazint.

Mire lesz hozzá szükséged?

Egy laptopra, tabletre, vagy okostelefonra – és természetesen internetre.

Hogyan fogj neki?

Keresd fel a digitalstand.hu weboldalt, a felső sávból válaszd ki a Magazin menüpontot, és azon belül kattints a Női lapok alpontra. Ha megérkeztél a női magazinok közé, nincs más dolgod, mint lejjebb görgetni (a magazinok ábécé sorrendben vannak), és megkeresni a Marie Claire aktuális számát. Megtaláltad? Akkor most kattints a Megnézem menüpontra, hogy részletesebben is szemügyre vehesd legfrissebb lapszámunkat.

digitalstand

Ahogy láthatod, nemcsak arra van lehetőséged, hogy az aktuális Marie Claire-t digitálisan megvásárold, hanem arra is, hogy előfizess rá – egy félévre, vagy akár egy teljes évre is. De tartsd észben, hogy az előfizetés esetében is elektronikus formátumban fogod megkapni a lapot!

Amint a kosaradba tetted a kiválasztott lapszámot vagy az előfizetést, fel fog ugrani fent, a jobb sarokban egy virtuális kosárka, amire kattintva el is jutsz a virtuális pénztárhoz. Ahhoz, hogy digitálisan megvásárolhasd a lapot, szükségünk lesz néhány adatodra, (név, e-mail cím, számlázási cím… tudod, csak a szokásos), és ha mindent kitöltöttél, már tényleg nincs más, mint a fizetés. A fizetést többféle módon is intézheted: bankkártyával, PayPallal, átutalással vagy akár utalvánnyal is.

Ha a számodra legszimpatikusabb opciót kiválasztva kifizetted a magazint, akkor kuckózd be magad az otthonod egyik kényelmes pontjára, és laptopod, tableted, vagy telefonod segítségével már olvashatod is a Marie Claire legfrissebb számát!

A megvásárolt lapokat a digitalstand.hu oldalon bejelentkezve, mindig a jobb felső sarokban található Kiadványaim menüpontra kattintva érheted el!

Ugye, nem is volt olyan nehéz?

Olvass tovább!