Meglepő helyeken nyílhatnak Marie Claire Jet Style szépségszalon

2020. március 26.
Egy brit pályaudvaron avatnák fel az első Marie Claire Jet Style expressz szépségszalont idén áprilisban, legalábbis az eredeti tervek szerint. A komplex szolgáltatásokat nyújtó szépségpavilonokkal repülőtereken is megjelennének, persze csak a világjárvány lecsengése után.

Valljuk be, a szépségipar nem ismer lehetetlent. Alig győzzük kapkodni a fejünket az újabb, praktikusabb vagy éppen modernebb innovációk hallatán, és amikor azt hinnénk, már nincs mit kitalálni e téren, ismét felülmúlják az elképzeléseinket. Most a brit Marie Claire jár azoknak a nőknek a kedvében, akik kénytelenek felesleges órákat eltölteni repülőre, vonatra vagy épp metróra várakozva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Welcome to the 21st century’s answer to beauty services en route. Marie Claire Jet Style is the first multi-service salon for those who travel offering manicure, pedicure and 3D Shine Blow Dry in under 45 minutes 💥 . Partnering with some of the best lifestyle brands in the business, Marie Claire Jet Style delivers the ultimate luxury salon experience in transit. Join us on the journey – departing from the iconic Kings Cross St Pancras International train station this winter… THE COUNT DOWN IS ON! . . . #beautysalon #businesstraveller #multiservicesalon #christmasopening #kingscrossstpancras #beautyservice #globaltraveller #globalbeauty #bestinbeauty #beautysalonopening #manicure #pedicure #blowdry #3dblowdry

Marie Claire Jet Style (@marieclairejetstyleofficial) által megosztott bejegyzés, Nov 4., 2019, időpont: 11:39 (PST időzóna szerint)

Olvass tovább!

A beszárítástól a pedikűrig

A szépségszalonokat a legforgalmasabb közlekedési csomópontoknál nyitnák, azonban mielőtt még vonatállomásokon vagy repülőtereken is megjelennének, először a King’s Cross St. Pancras pályaudvaron avatnák fel első szalonjukat 2020 áprilisában. A Marie Claire Jet Stlye szalonokban manikűröztethetünk, pedikűröztethetünk, és a hajunkat is beszáríttathatjuk – mindezt ráadásul 45 perc leforgása alatt, ugyanis egyszerre többen is foglalkoznak majd egy-egy vendéggel.
A projekten közösen dolgozik a magazin volt ügyvezető igazgatója, Justine Southall és a sztárfodrász, Steph Stevenson. Az elképzelés Stevenson érdeme, akinek tapasztalata szerint rengeteg nő sietve tudja le az aznapi frizuráját és manikűrjét, mielőtt elindulna otthonról, majd tétlenül vár a vonatra vagy a repülőre, holott ezt az időt akár az ő székében is élvezhetné.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

In the grandeur of King Cross St Pancras, travellers will soon be able to indulge in luxury beauty services at the inaugural Marie Claire Jet Style Salon, nestled next to @fortnumandmason, just a short stroll from the @eurostar terminal !! 🌟 . In an oasis of candle-scented calm, travellers will slip into a salon chair and enjoy the chic interiors and considered touches: a cashmere comfort blanket, healthy (or naughty) snacks, coffee on call ☕. Reap the rewards of 45 minutes – the time ‘lost’ in departure lounges – and spend it instead on hair and nail services for a polished look for en route, arrival and beyond. THE COUNT DOWN TO OPENING IS ON!! . . . #marieclaire #marieclairemagazine #MarieClaireJetStyle #globalbeauty #globaltraveller #internationaltraveller #beautysalon #beautytreatment #beautyinnovation #innovation #salonopening #londonbeauty

Marie Claire Jet Style (@marieclairejetstyleofficial) által megosztott bejegyzés, Nov 14., 2019, időpont: 11:45 (PST időzóna szerint)

A gyorsaságot és a luxust ötvöző szépségszalonoknak köszönhetően az állomásokon elpazarolt órákat elfelejthetjük. Sajnos, ahogy a koronavírus okozta kellemetlenségek minden más szépségipari területre hatással vannak, úgy nagy eséllyel ez a kezdeményezés sem marad ki a sorból. Még nincs információ arról, mennyiben változnak a tervek, az viszont kétségtelen, hogy az ötlet rendkívüli.

Szöveg: Berberovics Beáta, a Central Médiakadémia hallgatója

Olvastad már?