Megjelent az októberi Marie Claire

2020. szeptember 10.
Mihalik Enikő modellel a címlaplapon jelent meg a Marie Claire októberi száma, amelyben ismét külön mellékletet szenteltünk a környezettudatos életmód népszerűsítésére. Különösen büszkék vagyunk rá, hogy interjút adott nekünk Árvai Péter, a Prezi leköszönő vezetője és Christian Louboutin cipőtervező.

Mihalik Enikőt Tatán, gyönyörű környezetben fotóztuk, és közben László Krisztina főszerkesztőnek adott interjújában beavatott minket a közeljövő terveibe is. Egy darabig most nem tér vissza Amerikába, legalább egy évig Magyarországon marad. Régi vágya, hogy saját márkát indítson, ehhez most szabászatot és szabásminta-készítést tanul, hogy meglegyenek az alapjai. Folytatja a modellkedést is, ahogy mesélte, a mai napig élvezi a fotózásokat, bemutatókat.

A velencei filmfesztiválon versenyez Mundruczó Kornél első angol nyelvű filmje, a Pieces of a Woman. A forgatókönyvet Wéber Kata jegyzi, akivel Mundruczó már több filmen is együtt dolgozott, kettejükkel készítettünk interjút. „A gondolat az volt, hogy megfesthető-e pontosan egy tragikus otthonszülés és a traumát elszenvedő család természetrajza. Személyes indíttatásból kezdtem a történettel foglalkozni, aztán sok különböző esetet megismerve alakítottam ki a végső szöveget” – vázolta a történet magvát a Köves Gábornak adott interjúban a forgatókönyvíró.

Christian Louboutin cipőtervezőt még az is ismeri, aki kevésbé járatos a divat világában, elég annyit mondani, hogy ő az ellenállhatatlan, vörös talpú magas sarkúk alkotója. Világsztárok népszerűsítik szédítő kreációit, amelyekről milliók álmodnak. A nőkről és a hírnevét megalapozó cipőkről Valkovics Tünde kérdezte a jövő januárig megtekinthető, párizsi életmű-kiállítása apropóján.

Amikor elolvastuk Árvai Péter nyilvános levelét, amelyben leköszönt a Prezi éléről, és kifejtette, hogy a jövőben több időt szeretne szentelni mások megértésére, egy bátor gondolattól vezérelve felkértük, hogy adjon interjút nekünk. Mivel nagyon meggondolja, hogy kinek mond igent, rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy szerzőnknek, Gazsó Orsolyának sikerült – interneten keresztül, mivel Árvai Péter jelenleg Utah államban tartózkodik – beszélgetnie vele. A 2008-as cégalapítástól kezdve a fenntartható életmódon át a coming outig sok fontos témát érintettek.

Go Green melléletünkben bemutatjuk a zöld életmódot népszerűsítő influenszereket, utánajárunk, hogy mit is jelent pontosan a planetáris egészség, beszámolunk róla, hogy a szerkesztőség tagjai milyen élményekkel gazdagodtak egy erdőfürdőn, beszélgettünk menstruációs bugyik tervezőivel és öko dizájnválogatást is készítettünk.