Megjelent a decemberi Marie Claire

2020. november 12.
Kristen Stewart színésznővel a címlapon jelent meg a Marie Claire decemberi száma, amelyben sok tartalmas olvasnivalót, exkluzív interjúkat és a kiegészítőkre fókuszáló Shoes First mellékletet is találtok. Jó társ lesz a magazin ezekben a nehéz időkben is.

Kristen Stewart sosem kedvelte a címkéket, és mindent meg is tett azért, hogy ne skatulyázzák be. A saját szabályai szerint építi a karrierjét, és most egy olyan filmmel rukkol elő, amilyenre még nem volt példa Hollywoodban. „Soha nem láttam még karácsonyi romantikus vígjátékot leszbikusokkal a főszerepben. És rettentően büszke vagyok arra, hogy a részese lehetek az egyik első ilyennek” – mondta az interjúban.

Arra pedig mi vagyunk különösen büszkék, hogy Hugh Grant interjút adott a magyar Marie Claire-nek. Szerzőnk, Köves Gábor online tehetett fel neki kérdéseket. A színész maga mögött hagyta a romantikus komédiákat, az HBO Tudhattad volna című sorozatában egy tehetős orvost alakít, aki gyilkosság gyanújába keveredik. Az idén 60 éves Hugh igazán humoránál volt, nem is kell az összes válaszát komolyan venni.

Ha többet szeretnél tudni a jövő egyik ígéretes orvosi megoldásáról, Eljött a telemedicina című cikkünket ajánljuk. A módszer már eddig is létezett, a szükséges eszközök legtöbbünk rendelkezésére állnak, a pandémia pedig hatalmas löketet adott a távgyógyászatnak. Balázs Laura utánajárt, hogy milyen ellátásokat vehetünk igénybe online, a lakásunk elhagyása nélkül.

A rosszfiúkat és a jófiúkat már ismerjük, de milyen a soft bad boy, vagyis a romantikus rosszfiú? Hollywoodban már főszerepet is játszanak, bemutatjuk az izgalmas karakter legismertebb képviselőit.

A válás nagyon nehéz, mindenki tanúsíthatja, aki átmegy / átment rajta – dossziénk cikkei az anya, az apa és a gyerek szemszögéből születtek. „Ha a házasságunk már végleg csődöt mondott, érdemes inkább arra figyelnünk, hogy legalább a gyereket óvjuk, amennyire lehet. Ez a fókusz rajtunk is segíthet” – áll az anyai vallomásban. Reméljük, hogy cikkeinkkel kapaszkodót nyújtunk azoknak, akik érintettek a témában.

Shoes First mellékletünkben idén is a kiegészítőké a főszerep. A trendek között 20 irányvonalat sorolunk fel, amivel mostanában nem nyúlhatsz mellé, csak győzz választani közülük. Lépésről lépésre cikkünkben bemutatjuk a legismertebb cipőfazonokat – sok érdekes információval leszel gazdagabb, ha végigböngészed ezt az összeállítást, és biztosan megtalálod a saját favoritodat is közöttük. Vannak, akiket nem hoznak lázba a cipődivatok, a jól bevált fazont viselik évek vagy akár évtizedek óta – Anna Wintour például már több tucat eseményen viselte a pántos Manolót, Kamala Harris pedig, aki az USA első női alelnöke lesz, a formális rendezvényekre is bátran húz Converse-t, egy egész gyűjteménye van a tornacipőkből.

Grand Bazaar összeállításunkban közel 50 tippet gyűjtöttünk össze arra az esetre, ha még keresgélsz, hogy mivel lepd meg a szeretteidet karácsonyra.

Decemberi számunkat keressétek az újságárusoknál!
Akciós előfizetési ajánlatért kattints IDE!