Sikergyanús új sorozat Nicole Kidmannel és Hugh Granttel

2020. február 01.
A hatrészes Tudhattad volna című minisorozat májusban érkezik az HBO GO-ra és az HBO-ra. A hab pedig a tortán, hogy a Nicole Kidman főszereplésével forgatott minisorozat írója a Hatalmas kis hazugságokat is jegyző David E. Kelley.

Hamarosan új, izgalmas sorozat szegezhet minket a képernyők elé, főként, ha szeretjük Nicole Kidmant és az izgalmas fordulatoknak sem vagyunk ellene a filmeket tekintve. A hatrészes Tudhattad volna című minisorozat egészen pontosan májusban érkezik az HBO GO-ra és az HBO-ra, mégpedig az Emmy-, Oscar- és Golden Globe-díjas Susanne Biertől és a Hatalmas kis hazugságok Emmy-díjas alkotójától, David E. Kelley-től.

A főszerepben az Emmy-, Oscar-, és Golden Globe-díjas Nicole Kidmannel (az HBO Hatalmas kis hazugságok című sorozata), akinek oldalán az Emmy-jelölt Hugh Grantet láthatjuk majd.

A minisorozat középpontjában Grace és Jonathan Fraser (Kidman és Grant) áll, akik pontosan azt az életet élik, amiről mindig is álmodtak. Ám egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés nyomán egyik napról a másikra mindennek vége szakad. Grace ott áll egy egyre súlyosabb, a nyilvánosság előtt zajló katasztrófa közepén, és maga is megdöbben, hogy mennyire nem követte a saját tanácsait. Kénytelen búcsút inteni eddigi életének, és újat teremteni a gyermekének (Noah Jupe) és az egész családjának.

A Tudhattad volna további szerepeiben látható Edgar Ramirez (Emmy-jelölt az „American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace”-ért és a „Carlos”-ért) mint Joe Mendoza detektív; Ismael Cruz Cordova („Berlini küldetés”, „Ray Donovan”) mint Fernando Alves; Matilda De Angelis mint Elena Alves; Lily Rabe („Amerikai Horror Story”) mint Sylvia Steinetz; Noma Dumezweni („Black Earth Rising”) mint Haley Fitzgerald; Noah Jupe („Honey Boy” és “Hang nélkül 2”) mint Henry Fraser, Jonathan és Grace koraérett, művészi tehetséggel megáldott tizenkét éves fia; Sofie Gråbøl (az HBO „Gentleman Jack”-je és a „Fortitude”) mint Catherine Stamper; valamint Donald Sutherland (Emmy-díjas az „X polgártárs”-ért) mint Franklin Reinhardt, Grace apja, egy visszavonult bankár és szerető nagypapa, aki meg akarja óvni a családját, miután felkavaró információk kerültek napvilágra.

Addig is, míg megérkezik az új minisorozata Nicole Kidmannel, kattints egy kis előzetesért a videóra!