Együtt nyílunk a tavasszal – megújult a Marie Claire

2021. március 09. |

Friss arculattal és új rovatokkal jelenik meg március 10-én 2021 első Marie Claire magazinja. Örömmel mutatjuk meg a hosszas előkészítés után elkészült, több elemében is megújult lap következő számát.

Print magazint, ahogy készíteni, úgy olvasni is egyre inkább kiváltság. Mire exkluzív interjúink, hazai és külföldi riportjaink, divat- és szépség-összeállításaink végleges formát öltenek, addigra rengeteg tervezésen és szervezésen van túl a szerkesztői csapat. Így van ez már közel 14 éve, idén viszont úgy éreztük, eljött az ideje, hogy frissítsünk a megjelenésen, és új rovatokat is indítsunk.

A Kritikusok kedvenceiben a kulturális élet meghatározó női véleményformálóit mutatjuk be, akik egyúttal fontos műveket is ajánlanak nekünk. A Női tárcában pénzügyi tippeket adunk, a sorozat első részében egy esküvő elengedhetetlen és lefaragható költségeit vesszük végig. A Menekülőút 21 olyan hazai úti célokat mutat be, amelyek szerintünk feltétlenül megérnek egy rövid kiruccanást, és ahol akár fél nap alatt is rengeteg élménnyel gazdagodhatunk.

Háy János három novellát írt a Marie Claire felkérésére, az első – Nyolc betű címmel – ebben a számban olvasható. Az íróval nagyinterjút is készítettünk, megismerhetjük a gondolatait az alkotásról, a hosszú párkapcsolatokról és a veszteségről is. Zoomon keresztül értük el Isabelle Huppert francia színésznőt és Silvia Calderonit, a Gucci olasz modelljét. Szupernők című fotóriportunkban, amelyet Szombat Éva készített, olyan magyar nőket mutatunk be, akik kreativitásukkal, bátorságukkal másokat is motiválnak. Az ilyenkor aktuális divat- és szépségtrendeket egy 20 oldalas Beauty Extra melléklettel is kiegészítettünk, amelyben a bőrápolásra fókuszálunk.

„Nekem, aki közel 13 éve vagyok a magazin vezető szerkesztője, a Marie Claire ezentúl is azokat az értékeket képviseli, amelyek számomra is alapvetőek: legyünk kíváncsiak a világra, álljunk ki a sokszínűség fontossága mellett, a témákat bátran közelítsük meg és körültekintően dolgozzuk fel.” (Tiefenthaler Eszter, vezető szerkesztő)

Bízunk benne, hogy 2021 első, kívül-belül megújult Marie Claire-je elnyeri a tetszéseteket. A következőre sem kell sokat várni, az a lapszám április 21-én jelenik meg.

Olvass tovább!

Szivárványcsaládok mutatják meg az életüket az Instagram-oldalunkon

Szivárványcsaládok mutatják meg az életüket az Instagram-oldalunkon

A Marie Claire teljes mellszélességgel kiáll a szivárványcsaládok, örökbefogadó szülők és egyszülős családok mellett. Március 5-től négy héten át minden pénteken egy-egy, a kormánynarratíva szerint nem család veszi át az uralmat az Instagram Story felületünkön, hogy megmutassák, az ő életük is olyan, mint akárki másé.

Szólj hozzá te is!

Még több Magazin

Léleksimogató kezelések érintésmentesen aromaterápia

Léleksimogató kezelések érintésmentesen