5 sztárpár, akik forgatás közben ismerték meg egymást

2020. augusztus 30.
Minden munkahelyen vannak szerelmek, amelyek a fénymásoló mellett születnek. Nincs ez másként a hollywoodi sztárokkal sem. Sőt, ha egy pár a filmvásznon is szerelmeseket alakít, még nagyobb az esély, hogy a való életben is elkezdenek egymás iránt gyengéd érzelmeket táplálni.

A legtöbb embernek Angelina Jolie és Brad Pitt jut eszébe, ha olyan sztárpárokat kell említeniük, akik a filmvásznon is egy párt alakítottak, és innen ered valóélet-beli szerelmük. Ám szép számmal akadnak olyanok is, akik ugyan együtt szerepeltek, ám csak később lobbantak szerelemre egymás iránt, és olyanok is, akik – Angelinával és Braddel ellentétben – még mindig együtt vannak.

1. Ashton Kutcher és Mila Kunis

Ashton Kutcher és Mila Kunis szerelmespárt alakított az Azok a 70-es évek show című vígjátéksorozatban a kilencvenes években. Mila Kunis ekkor még iskolás volt, a díszletek között segített a házi feladatai megoldásában Ashton Kutcher, ráadásul a sorozatbeli csókjuk volt a színésznő életének első csókja is.

Azután az élet elsodorta őket egymás mellől, ám Ashton Kutcher Demi Moore-tól való válása után ismét felvették egymással a kapcsolatot. Ahogy Mila Kunis elmondta, 2012-től barátság volt közöttük extrákkal. Kapcsolatuk azonban olyannyira komolyra fordult, hogy 2015 júliusában összeházasodtak, és két gyermekük is született, lányuk a Wyatt és fiuk a Dimitri nevet viseli. És több mint hat év után is őrülten szeretik egymást. 

2. Blake Lively és Ryan Reynolds

Amikor a sztárpár megismerkedett a Zöld Lámpás forgatásán 2011-ben, barátok voltak. Mindeketten párkapcsolatban éltek. Ryan Reynolds felesége ekkoriban Scarlett Johansson volt. Nem sokkal ezután azonban mindketten szakítottak, és duplarandira mentek ismerőseikkel. Azonban nem egymás randipartnerei voltak.

Saját bevallásuk szerint életük egyik legkínosabb randija volt, mivel már akkor repkedtek közöttük a szikrák. Innentől azonban nem volt megállás, a pár 2012-ben házasodott össze, és három lányuk született azóta, Inez, James és Betty. 

3. Daniel Craig és Rachel Weisz

Daniel Craig és Rachel Weisz ugyan nem forgatáson ismerkedtek meg (már a főiskoláról ismerték egymást), ám randevúzni csak az Álmok otthona című film 2010-es forgatása után kezdtek. Amikor elkezdtek a filmen dolgozni, Rachel Weisz még Darren Aronofsky felesége volt, Daniel Craig pedig Satsuki Mitchell vőlegénye volt, ám a helyzet villámgyorsan megváltozott. Mindketten szakítottak, és 2011 júniusában már meg is tartották esküvőjüket. 2018-ban született meg első közös gyermekük. 

4. Freddie Prinze Jr. és Sarah Mitchell Gellar

Freddie Prinze Jr. és Sarah Mitchell Gellar kapcsolata az egyik legrégebbi Hollywoodban, idén 20 éve vannak együtt. 1997-ben, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán ismerkedtek meg, ám évekig csupán barátok voltak. 2000-ben szerettek egymásba.

Egy közös barátjukkal szerveztek vacsorát, ám ismerősük lekéste a repülőjét, így nem ért oda a találkozóra. Freddie Prinze Jr. és Sarah Mitchell Gellar így kettesben vacsoráztak, ami annyira jól sikerült, hogy rájöttek, több van köztük mint barátság. 2002-ben házasodtak össze, két gyermekük született, Charlotte és Rocky. 

5. Javier Bardem és Penélope Cruz

A két spanyol színész először a Vicky Cristina Barcelona forgatásán került közelebb egymáshoz 2007-ben. Bardem és Cruz igyekszik minél jobban titokban tartani kapcsolatát, így valószínűleg az is sokak számára meglepő lehet, hogy miután 2010-ben összeházasodtak, két gyermekük született: fiuk, Leonardo Encinas Bardem 9 éves, lányuk Luna Encinas Cruz 7 éves. 

Olvass tovább!

Forrás: Harper’s Bazaar, Wonderwall
Fotó: Getty Images