Ezekkel a trendekkel érkezik a tavasz és az idei nyár!

2021. március 21.
A friss Marie Claire-ben 6 oldalon szemezgetünk, álmodozunk, hogy mit is hordunk majd tavasszal és nyáron, ha már nem kell a home office-ban sínylődnünk. Divatszerkesztőnk mesél nektek a legújabb trendekről.

trendajanlo

Balmain

A trendek mennek és jönnek, de vannak állandó szereplői a divat viharos történelmének. A farmeranyag és a belőle készült ruhák évtizedek óta töretlenül „csücsülnek” gardróbunkban, a tervezők minden szezonban gondolnak rájuk – kísérleteznek technikákkal, szabásokkal, elvesznek és hozzátesznek.

A tetőtől talpig farmer viselet néhány éve bukkant fel, miután jó pár évtizedre elfeledték. Egy oversize vagy karcsúsított farmering egy mom jeans vagy trapézfarmer társaságában teljesen elfogadott, hétköznapi viselet ebben a szezonban is – ha szeretjük a tűprecíz megoldásokat, már farmeranyagból készült táskát és szandált is vehetünk! És hogy mi a menő farmer idén? Szaggathatjuk, otthon batikolhatjuk: egy kevés hipó csodákat művel a kék vászonnal – DIY hívők előnyben! Ha varrni szeretünk, patchwork farmert is készíthetünk a zero waste jegyében. Ha nincs kedvünk, időnk vagy két ügyes kezünk, számtalan márka kínál ezekhez hasonló „portékákat”. A virágok, az éledő természet ihlette darabokról Az ördög Pradát visel óta tudjuk a lesújtó véleményt… De mi mégsem tudunk másra gondolni, hiszen lassan, de biztosan itt a tavasz, mehetünk kirándulni, elindíthatjuk az első ültetvényeket a balkonon, átgondolhatjuk, idén milyen muskátliszínekre szavazunk… tehát elő a virágos szettekkel, kit érdekel, mit gondol Miranda Priestly!

Mit találsz még a trendek között?

trendosszefoglalo

A Trendösszefoglalót keresd a Marie Claire 2021/2-es lapszámában!


Kapcsolódó