Megjelent a friss Marie Claire – 2021/3.

2021. április 22.
Két tematikus melléklettel jelent meg a Marie Claire legfrissebb lapszáma. A már jól ismert Go Green szekcióban a környezetvédelem aktuális kérdéseit vesszük sorra, a Home mellékletben pedig lakberendezéssel, dizájnnal, kertekkel foglalkozunk.

A címlapon Priyanka Chopra Jonas, aki bollywoodi filmcsillagból lett hollywoodi sztár. Tavaly forgatta a Mátrix 4-et, amely idén decemberben kerül a mozikba, megjelent az első könyve, és nemcsak főszereplője, de producere is volt A Fehér Tigris című drámának, amelyet januárban tűzött műsorára a Netflix. Priyanka Zoomon keresztül adott interjút az amerikai Marie Claire-nek.

Rév Marcell operatőr nevére sokan akkor figyeltek fel, amikor megtudták, hogy ő áll az HBO Eufória című sikersorozatának különleges látványvilága mögött. A neve azóta egy másik produkcióval is összefonódott – az egyik legkülönlegesebb karanténfilm, a fekete-fehérben forgatott szerelmi drámával, a Malcolm & Marie-vel. Marcell már egy ideje Hollywoodban dolgozik, Los Angelesben élő újságírónk, Vida Virág beszélgetett vele.

Kate Winslettel is sikerült – Zoomon keresztül – beszélgetnünk, Köves Gábor készített vele interjút az új sorozata, az Easttowni rejtélyek (HBO) apropóján. Winslet nagyon közvetlen és humoros volt, még azt is elmesélte, hogy tinédzserkori álma vált valóra azzal, hogy Guy Pearce brit–ausztrál színésszel egy időre össze kellett költöznie.

Donáth Mirjam újságírónk különleges diétára ment, elhatározta, hogy elzárkózik a napi hírek elől, csak célirányosan keres rá arra, ha valami kifejezetten foglalkoztatja. Írásából kiderül, hogy hogy viselte az elvonást, és lemaradt-e valami fontosról.

A több mint egy éve tartó járvány sok új helyzetet hozott, ezek közül az egyik legnehezebb, amikor a saját gyerekünk áll elénk azzal, hogy felelősnek érzi magát valamelyik családtag haláláért. Árvai Magdolna két kamasz megindító történetét meséli el.

46 oldalas Go Green mellékletünkben környezetvédelemmel, fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezéseket, történeteket, hasznos tudnivalókat mutatunk be. Foglalkozunk a Tisza-tó megtisztításával, a koronavírus-járvány ökológiai hatásával, a filmgyártásban bevezetett zöld újításokkal, a körforgásos divattal, és azokkal a kérdésekkel is, amelyek a fenntartható életet szem előtt tartó szülőket foglalkoztatják. Keressük a Marie Claire Go Green nagykövetét is: a magazinban bemutatott nyolc aktivista közül a weboldalunkon választhatják ki az olvasók a számukra leginspirálóbb jelöltet.

Először készítettünk Home mellékletet, amelyben bekukkantunk egy fantasztikus tengerparti villába, bemutatunk magyar dizájnereket, akik nemzetközi sikereket értek el, és azt is elmondjuk, hogy milyen növényeket érdemes ültetnünk, ha fel akarunk készülni a klímaváltozás hatásaira.

A magazinhoz most – két színben elérhető – Sugarbird pólót csomagoltunk.