Marie Claire Beauty Awards: szavazz 2023 legjobb szépségtermékeire!

2023. április 24.
Elindult a verseny a Marie Claire Beauty Awards indulói között, a döntésbe pedig a szakmai zsűri mellett a közönségnek is van beleszólása. Válasszuk ki idén is együtt a kozmetikumok legjavát!

Három hete van a szakmai zsűrinek és olvasóinknak, hogy megtalálják az itthon kapható legígéretesebb, leghatékonyabb, leginnovatívabb szépségtermékeket. A szakmai zsűriben helyet kapott Tóth-Szántó Krisztina, a Marie Claire magazin főszerkesztője és Rózsa Ágnes, a Marie Claire magazin szépségszerkesztője, illetve olyan nevek, akik már évek óta aktívan tevékenykednek a szépségszektorban, így nagy tapasztalattal vágnak bele a pontozásba. Dr. Gyöngyösi Nóra bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos, Pataky Ágnes makeup artist, Ternyák Kata fodrász és az Imagine Szalon tulajdonosa és szakmai vezetője a következő hetekben több száz terméket tesztel, hogy közösen választhassák ki a legjobbakat.

A főbb kategóriákon túl, mint bőrápolás, hajápolás, testápolás, parfümök és sminktermékek, a szívünkön viseljük a fenntarthatóság ügyét is, ezért ahogy évek óta, úgy idén is elindítottuk a Go Green kategóriát, illetve idén több alkategóriát is létrehoztunk férfi kozmetikumok számára.

A te véleményed is számít

Nem kizárólag a szakmai zsűri fog dönteni, nagyon kíváncsiak vagyunk az olvasók véleményére is. A közönség – online szavazatai segítségével – szintén díjakat oszt ki az összes kategóriában. Ha szeretnél részese lenni ennek az izgalmas megmérettetésnek, add le a szavazatod kedvenceidre. A szavazók között 30 db CLUSE Gracieuse Petite Emerald Green női karórát sorsolunk ki.

A szavazás menete

A szavazatodat 2023. április 24. – május 16. között adhatod le az alábbi linken:

https://marieclaire.hu/beautyawards-szavazas/

A MARIE CLAIRE HUNGARY BEAUTY AWARDS 2023 PÁLYÁZAT TÁMOGATÓJA: A ROSSMANN