Tóth-Szántó Krisztina: A szeptember szépsége

2023. szeptember 07.
Megjelent 2023/5-ös szeptemberi lapszámunk, amelyet a divatnak szenteltünk. Olvassátok el Tóth-Szántó Krisztina üzenetét!
Tóth-Szántó Krisztina szeptemberi beköszönő

A szeptember kötelezően hozza magával a változást, éppen ezért az egyik kedvenc hónapom. Amikor először kell kardigánt húzni, amikor a falevelek elkezdenek hullani, és amikor színesbe öltözik a táj. A legkedvesebb nyári emlékeket örökre a szívünkbe zárjuk, és csak reménykedünk benne, hogy kitartanak jövő nyárig. A meleg napoktól, langyos estéktől búcsút veszünk, kezdődik az iskola, a munkában is újabb és újabb terveket szövögetünk az év utolsó hónapjaira. Mindez jó érzéssel tölt el.

Ma már nem félek a változástól, de hosszú időbe telt, mire megtanultam, hogy kinyissam a szívem, és ne féljem, hanem várjam, hogy történjen az élet, mert tudom, hogy a legjobbakat hozza magával. Ha pedig mégsem így alakul? Akkor is éljük meg a változást, próbáljuk meg kiszűrni, hogy milyen tanulságot kell belőle levonnunk, és még ha nem is épp azonnal lesz fontos és pozitív része az életünknek, egy ponton majd tudni fogjuk, hogy miért volt szükséges számunkra. Ne csak akkor legyünk harmóniában magunkkal, amikor az élet csupa jó dolgot dobál elénk.

Ahogyan a nyárból lágyan az őszbe fordul a természet, a divatvilágban is egy új fejezet kezdődik. Szeptemberi lapszámunkban hangsúlyos szerepet kap a divat: bemutatjuk a 2023/24-es őszi–téli trendeket, a luxusmárkák új kollekcióit és a hazai kínálat legjavát, sőt az egyedi tervezésű ruhák és kiegészítők egyre bővülő piacán is körülnézünk. Élvezzük az őszt – és minden újdonságát!

Fotó: Lábady István Ruha: Max Mara 

A friss Marie Claire-t keressétek az újságárusoknál!

Címlapfotó: Demeter Vanda Styling: Balogh Viktória Smink: Belovai Nóra Haj: Radván Simon Ruha: PLIÉ, Max Mara, Ékszer: Alighieri