Tóth-Szántó Krisztina: Ha én újra 17 lehetnék…

17 évesek lettünk! 2007 tavaszán jelent meg Magyarországon az első Marie Claire magazin. Olvassátok el főszerkesztőnk, Tóth-Szántó Krisztina üzenetét a friss lapszámmal kapcsolatban.
Tóth-Szántó Krisztina Marie Claire üzenet

Talán meglepő, de a szerkesztőségből többen – köztük én is – a legelső pillanattól kezdve dolgozunk azon, hogy a magazin oldalait hónapról hónapra izgalmas témákkal töltsük meg, fontos ügyek mellett álljunk ki, beszámoljunk a legújabb divat- és szépségtrendekről. Születésnapunk kapcsán megkérdeztük öt címlapsztárunkat, ha találkoznának a 17 éves önmagunkkal, mit mondanának neki.

Ami engem illet, leginkább csak a mai tapasztalataim birtokában lennénk újra 17 éves. Milyen jó is lenne, mennyi mindent nem tudtam még akkor! Ha üzennem kellene valamit egykori önmagamnak, talán arra buzdítanám a fiatalkori énemet, hogy ne akarjon mindenkinek megfelelni, figyeljen inkább magára, és higgye el, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Praktikus ember lévén azért azt is belefűzném a mondandómba, hogy osszam be jobban a napirendem, és magamra is fordítsak elengedő időt – minden életszakaszban.

Work & Money mellékletünkben az idővel zsonglőrködő topvezetők mesélnek arról, hogyan menedzselik az életüket, hogyan figyelnek arra, hogy mindenre maradjon idejük. Körbenézünk, milyen trendek uralják 2024-ben a munka világát, de segítséget adunk ahhoz is, hogy jobban átláthasd mindennapi pénzügyeidet. És arra biztatunk, hogy legyél bátor, merj nagyot álmodni, valósítsd meg önmagad karrierfronton is – így tesznek az És ez még csak a kezdet! című cikkünk szereplői is. A három pályája elején járó fiatal egyöntetűen állítja, hogy a siker receptje: a pozitív gondolkodásmód, a méltó cél és a mély elhivatottság. Mi is erre a három összetevőre esküszünk, ezek végeredménye egy-egy lapszám.

Boldog születésnapot, Marie Claire!


Kapcsolódó