Mit gondol? podcast Geszti Péter a tehetségről

Mit gondol? podcast – Geszti Péter a tehetségről

2023. november 03.
Egy szó és egy ember, akinek ez a szó az életében különösen fontos. A Mit gondol? podcast 3. évadának új vendége Geszti Péter, akivel a tehetségről beszélgettünk.

A Mit gondol? podcast harmadik évadában ismét hozunk egy szót, egy fogalmat és keresünk hozzá egy olyan embert, akinek a véleménye valamiért különösen fontos és releváns a témában. A legújabb epizódban Lukács Luca vendége Geszti Péter, akivel a tehetségről beszélgettünk. 

Geszti Péternek hosszan lehet sorolni a titulusait, miközben végig gondosan kell figyelni, hogy semmi fontosat ne hagyjunk ki a felsorolásból. Dalszövegíró, reklámszakember, zenész, producer, podcast házigazda, most a legfrissebb projektje az Adom a napom című műsor, amelyben újra televíziós műsorvezetőként tűnik fel, és amely november 6-án új évaddal folytatódik a VIASAT3 csatornáján. 

Mit gondol? podcast Geszti Péter a tehetségről

Geszti Péter pályája sok ponton megegyezik az én saját popkulturális szocializációm fontos állomásaival. Az elmúlt évtizedek alatt az ő agyából kipattant szövegek és megvalósult ötletek megismerése nélkül lehetetlen felnőni Magyarországon. Az ő nevéhez fűződik a legendás Dzsungel könyve előadás, A Rapülők és a Jazz+Az zenekarok, az Arc közérzeti plakátkiállítás, a Nemzeti Vágta ötlete, és a Mi vagyunk a Grund című dal A Pál utcai fiúk előadásból, amely az elmúlt két évben a tanártüntetések himnusza lett. Ez csak pár példa, de ez is jól mutatja, hogy munkássága szerteágazó és látszólag úgy tűnhet, amihez csak hozzáér, arannyá válik. Pedig ez nem így van, ebből a beszélgetésből is kiderül, hogy minden igazi siker mögött kemény munka van. De mi számít jobban az életben, a tehetség vagy a szorgalom? Mit jelent tehetségesnek lenni? Elég-e, ha valaki CSAK tehetséges? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Geszti Péterrel.

Fotó: Szalontai Zoltán

HALLGASD MEG A BESZÉLGETÉST VAGY NÉZD MEG A YOUTUBE-ON!

Kövesd a Mit gondol? Instagram- és Facebook-oldalát is!

ELÉRHETŐ MÉG

 iTuneson, Spotifyon, a Google Podcasts-on és RSS-en is!

Mit csinál egy hétköznapján egy magyar sztár? Mit árul el róla a napja? Az Adom a napomat kövesd streamen az nlc-n!