Milyen egy felejthetetlen aukció? Ilyen!

2014. október 11.
Az ART LOVES DESIGN aukciót, amelyet ma délután 17 órakor tartanak, Winkler Nóra és mindenkire átragadó, inspiráló művészet- és életszeretete, humora és mesélő kedve tesz felejthetetlenné. De tényleg.

„A képzőművészet szereti a designt, a design szereti a képzőművészetet, magam pedig mindkettőt – mondja a szervező és az aukció anyagát válogató, illetve az árverést vezető Winkler Nóra. – Sok ezer kilométernyi utazás vonalán bukkantam az idei anyag több tételére is, és nem győztem csodálkozni, hogy Párizsban egy festmény, Isztambulban egy selyem párnahuzat, Amszterdamban egy tányérkészlet hogyhogy ilyen távol voltak egymástól, mikor mindnek itt a helye Budapesten az aukción.”

Szenzációs kiállítási tárgyak, gyönyörű designholmik, gyümölcsöstálak, bögrék, életképek, ékszerek vagy ruhák egész garmadája… Baráti áron ennyi, műgonddal válogatott portékáért versenyre kelni önmagában is gyönyörűség. De ha nem is nagy puttony stílusos csecsebecsével és lakásöltöztetővel térünk haza, az élmény garantált.

ART LOVES DESIGN aukció
2014. október 11., 17h
HIGGS Galéria, Bp. V., Hercegprímás u. 11.

fotó: Glázer Attila