Ízelítő a Balmain és a H&M dizájner ruháiból

2015. augusztus 27.
Amikor két olyan zseniális tervezőcsapat áll össze közös munkára, mint a H&M-é és a Balmainé, a divatrajongók szinte teljesen megőrülnek - akárcsak áprilisban, amikor Lilly Pulitzer valósággal berobbant a Target kollekcióval. Most azonban úgy tűnik, a két márka együttműködése igazi divatforradalmat indít majd a boltokban.


Profimedia – Red Hot

Habár egy kis ízelítőt kaptunk Kendall Jenner és Jourdan Dunn Billboard Music Díjátadón viselt szettje alapján, ráadásul a H&M által is közzétett fotókon egy-két igazán lenyűgöző összeállítást, amelyet máris sokan a sajátjuknak akarnának tudni, mégis rossz hír a rajongóknak, hogy erre még várni kell. A H&M ugyanis bejelentette, hogy az új, kollekció csak november 5-én jelenik meg a boltokban.

Így hát nincs nincs mit tenni, türelmesnek kell lenni, de addig is nálunk megnézheted, mi van készülőben, és jó, ha felkészülsz az üzletekben várható nagy rohamra.

Az első bemutatott darab a H&M & Balmain kollekcióból egy fekete- arany minidressz, amely az arisztokratikus hímzés mellett impozánsan kiemeli a vállakat is.

Az új dizájner darabokon már első ránézésre kitűnik a fémszálakkal varrt, strasszokkal, gyöngyökkel kirakott díszítés, ráadásul a H&M nagy hangsúlyt fektetett az arany berakásokra is.