Ünnepi papírcsodák és DIY ötletek

2016. október 19.
Az Edinas Paper Installations őszi márkakommunikációját egy különleges bejelentéssel kezdi, majdnem három év után almárkákat vezet be a tervező fő brandje mellé, így indul útjára a az Edinas Paper Festivities és az Edinas Paper Everydays.

Az Edinas Paper Installations-t 2014 februárjában alapította Németh Edina papírinstalláció-tervező, belsőépítész és marketingszakember. Célja  az volt, hogy bemutassa az itthon még nem annyira ismert papírinstallációkban rejlő számtalan lehetőséget, valamint hogy ismertesse kreatív tervezői affinitását, amit már számtalan gerilla- és márkamegjelenés kapcsán láthatott a nagyközönség.

A márka életében 2016 tavaszától indultak el jelentős változások, amikor több szakember is csatlakozott a menedzsmenthez, akik segítségével a számtalan felmerülő fogyasztói igénynek megfelelően újragondolták az Edinas Paper Installations-t, így az Edinas Paper anyavállalat három almárkát vezet be ősszel, az eddig is működő Edinas Paper Installations-t, az Edinas Paper Festivities-t és az Edinas Paper Everydays-t.

Az Edinas Paper Installations fő profilja papírinstallációkkal a  rendezvénypiac kiszolgálása és a tervezői-művészeti vonal erősítése. Határozott, letisztult, üzleti-jellegű kommunikáció jellemzi, ahol a márkaértékek megjelenítése és az ügyfél-megrendelő összhangja a legfontosabb szempont.

Az Edinas Paper Festivities leginkább a mindennapokban jelenlévő ünnepekre fókuszál, legyen ez egy esküvő, egy szülinapi buli vagy egy babaváró ünnepség, kifejezetten ezekre az alkalmakra készülő egyedi papírdekorációkat készít, bármilyen papírtípusból, színből, ahogyan a megrendelővel közösen megálmodták. Közvetlenebb, baráti kommunikáció jellemzi, ahol az ünnepi hangulat összekovácsolja a résztvevőket.

Az Edinas Paper Everydays fő célcsoportja azok a lelkes nők, akik a mindennapokban szeretnek a kézművességnek és az alkotásnak hódolni, ezért őket ez az almárka tippekkel, ötletekkel, többféle megvásárolható kész termékkel, DIY-csomaggal és workshopokkal szólítja meg. Felszabadult, játékos, baráti és közösségépítő kommunikáció élteti, ahol a családanyák, egyedülálló nők és a fiatalabb lányok is egymásra találhatnak.