Kristóf Konyhája a Vegan Food Festen

2017. szeptember 07.
Negyedszerre kerül megrendezésre a növényi ételek karneválja, a Vegan Food Fest, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a növényi alapú ételek izgalmas sokszínűségébe.

Fotó: Salamon Sára

Kóstolhatsz itt tejmentes fagylaltokat és jégkrémeket, vegán hamburgereket és hotdogokat, érlelt sajt és felvágott csodákat, nyers ételeket, és kihagyhatatlan veganizált magyaros, valamint kozmopolita konyhai fogásokat. Vegán workshop maratonra készül Steiner Kristóf is – hamarosan megjelenő második szakácskönyvét ünnepelvén vegán workshop rekordkísérletre készül: 4 nap során 20 workshopon 200 résztvevőnek főz Kristóf Konyhája.

Fotó: Czabán Máté

A Westend City Center tetőteraszán szeptember 7. és 10. közt napi négy időpontban (11, 13.30, 16.30, és 19.00) kezdődnek 90 perces „tanórák”, melyek során Kristóf és kedvese, Nimrod Daganel hozzák Budapestre tel avivi lakáséttermük, a Kristof’s Kitchen ízeit: nem kevesebb, mint 5 fogás készül el másfél óra alatt, melyekből természetesen a workshop nebulói is jól lakhatnak majd. A kiscsoportos mini főzőtanfolyamokra csaknem betelt az előregisztráció – kedvezményes, 3600 ft-os áron már csak 3 napon át iratkozhatsz fel, így még ma lőj egy mailt a steiner.kristof@gmail.com-ra #VeganFoodFestcímmel, és írd meg, hányan jönnétek, melyik nap és melyik időpont lenne idális neked.

Fotó: Salamon Sára

Magyarország kedvenc vegán, vegetáriánus és vegán-barát éttermei, cukrászdái, street foodosai és bisztrói gondoskodnak majd a négynapos ízkavalkádról. Neked csak azt kell eldönteni, hogy melyik finomságot kéred. További információk a rendezvényről, illetve a kiállítókról a facebook eseményre kattintva megtekinthetők.

Helyszín: 1062. Budapest, Váci út 3. (WestEnd Millenium Tetőkert)
Dátum: 2017.09.07.-10.
Nyitvatartás: 10:00 – 22:00