Három téli kedvenc, ha egy pillanatra megállnánk

2017. december 19.
Az adventi őrület sokunk számára a határokat feszegeti, legalábbis ami az idegállapotunkat illeti. Zaj, tömeg, dugó, sziréna és végeérhetetlen to do listák. Jöjjön 3 tipp, amelyekkel egy pillanatra megállhatunk, és "stílusosan" kényeztethetjük magunkat.


1. Sajt- és borterápia a belvárosban

Az Aria Hotel Budapest délutáni sajt- és borfogadásain tökéletesen lelazulhatunk. A város közepén, mégis a legnagyobb nyugalomban simíthatjuk ki az idegeinket, mindezt ínycsiklandó sajtokkal, friss gyümölcsökkel és hozzá illő magyar borral a Music Garden üvegtetője alatt, ahol minden nap budapesti művészek kezei alatt csendül fel a Bogányi-zongora. A nem szállodában lakó vendégek számára € 25/fő a program, ami tartalmazza a 2 órás (16:00-18:00) korlátlan sajt és borfogyasztást és a zenei programot.
A hors d’oeuvres válogatás részei:·
Nemzetek sajtjai
Diófélék
Friss gyümölcs és zöldség
Szárított gyümölcsök, magvak és olívabogyó válogatás
Mini barna vagy fehér baguette és grissini
A hét minden napján élő zenével várják a vendégeket.

2. Ennivaló cukiság és édes kényeztetés

Ki mondta, hogy a kalóriákkal és édes ízekkel való kényeztetésnek csak 24-én kell kezdődnie? Ha már rezeg a léc alattunk, akkor ajándékozzuk meg magunkat valamilyen édes finomsággal, ami a szemünknek is kész öröm. A Cake Shop Budapest aktuális műremekei épp ilyenek, amelyekből a mi kedvenceink – az adventi macaronok és a cake popok mellett – 350, az ennivalóan elegáns hóemberek.

3. Nyugtató kreativitás

A harmadik idegsimító kedvencünk valójában egy egész csokornyi megoldás, pontosabban kreatív workshopok, amelyekből nemrégiben mi magunk is ajánlottunk pár izgalmas verziót, köztük a gyógyteakészítő workshopot az Émile-nél…

Ha több ötletre is kíváncsi vagy, kattints ide!