Megválasztották az év magyar szépészeti szalonját

2018. február 09.
Az Év szalonja 2017 – országos szépségszalon pályázaton a szakmai zsűri a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetet választotta 2017 legjobb szalonjának. A díjat egyébként olyan szépészeti tevékenységet nyújtó üzleti vállalkozásnak ítélik meg, amely nem csak kiemelkedő szakmai és példaértékű társadalmi tevékenységet is végez.


Az első Vintage Beauty szalont 2010-ben alapította Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus. Az Óbudán, a Római-parton lévő kozmetika vendégei az Év Szalonja verseny közönségszavazásának 1. helyével igazolták vissza, hogy erre az új kozmetikai metodikára igény van.

A Vintage Beauty ugyanis a kompromisszummentesség miatt saját fejlesztésű és gyártású kozmetikumcsaládot hozott létre, és vallják, az évezredes tudást ötvözik a mai kor elektrokozmetikai vívmányaival és a hagyományos magyar kozmetika mesterfogásaival.

„Minden, ami a Vintage Beauty márkanévvel fémjelzett, az a lehető legtisztább és leghatékonyabb. Nincs benne semmi szennyeződés, fölösleges töltelék, vagy a reklámok hamissága. A hazai piacon egyedüliként Ecocert minősítésű kozmetikumokat gyártunk, ezzel is megkérdőjelezhetetlenné téve a termékek minőségét és tisztaságát.” –áll a szerethető koncepciójú „díjazott” közleményében, amelyben mi mindemellett még egy nagyon imponáló motívumot találtunk. A Vintage Beauty számára a társadalmi felelősségvállalás kiemelten fontos. A cég teljes bevételének meghatározott hányadával a NaNe Egyesületet, a Bátor Tábor Alapítványt és a Hősök Tere program működését támogatja évek óta…