Megjelent az októberi Marie Claire

2018. szeptember 06.
90 oldalas Beauty melléklettel jelent meg az októberi Mari Claire. Címlapon Penélope Cruz, aki legújabb filmjében a férjével, Javier Bardemmel játszik együtt.

„Belül olyan vagyok, mint egy vulkán” – mondta a francia Marie Claire újságírójának Penélope Cruz, aki exkluzív interjút adott a magazinnak. Penélope beszél a filmekről, forgatásról, jóval kevesebbet privát kérdésekről. Ahogy elmondta, sokat dolgozik saját magán, meditál és jógázik. „Irigylem azokat az embereket, akik minden helyzetben megőrzik a nyugalmukat. De ha nem lennék olyan, amilyen vagyok, akkor lehet, hogy nem lett volna annyi örömöm az életben.”

Hazai interjúnkat Jakab Julival készítettük. A napokban mindenki Nemes Jeles László új filmjéről beszél, hamarosan elkezdik vetíteni a mozik is, addig is ajánljuk Köves Gábor interjúját a Napszállta főszereplőjével.

Meleg pár örökbefogadott kisgyerekkel – boldogan mesélik, hogyan váltak szülőkké, és azt is, hogy sehol, senki nem nézett rájuk csúnyán, se a kollégák, se a szomszédok, se az ügyintézők, akikkel kapcsolatba kerültek. Riportunk főszereplői erre a cikkre azért mondtak igent, hogy a pozitív példa azoknak is erőt adjon, akik legszívesebben belevágnának, de különböző félelmek visszatartják őket.

Fura? Trashy? De mi az a trash? Szakadt lányok és fiúk saját szórakozóhelyekkel, zenékkel, divatmárkákkal és meglehetősen fura Instagram-profilokkal. Trashyk, vagyis kicsit ijesztőek, lecsúszottak (legalábbis annak tűnnek), egyáltalán nem jól fésültek. Újságírónk és fotósunk az életstílus lényegét kutatták a trashkultúra hazai szereplőivel.

A micro-cheating jelenség az év egyik legakutabb kettős – szerelmi és bizalmi – párkapcsolati problémájává nőtte ki magát, amellyel előbb-utóbb mindenki találkozik valamilyen formában. Chat üzenetek jönnek-mennek, a „telefonunkkal” gyorsabban osztjuk meg az élményeket, mint a párunkkal. De hová vezet ez?

Utazás cikkünkben egy igazán különleges helyszínre – és eseményre – látogattunk el, olívát mentünk szüretelni Liguriába.

Divat oldalainkon az ősz legújabb, legizgalmasabb darabjait mutatjuk be, rengeteg az élénk szín és a minta, bátran lehet rétegezni őket.

 

Októberi lapszámunkhoz Beuty mellékletet is csomagoltunk. A normál méretű példányok pedig DM Trend IT UP Ultra Slim szemceruzával (kék és barna árnyalatban) kaphatók.