Luxusmennyország magyar pasiknak

2018. október 29.
Vakolatlan falak, designer bútorok és luxusmárkák: ezekkel tűnik ki Budapest divatüzletei közül a nemrég megnyílt HEAVEN Men Pop Up. A luxus kollekciók mellett olyan új, ultramenő márkák is bemutatkoznak, mint az OFF-WHITE.


A HEAVEN Budapest belvárosi üzlete a nemzetközi trendek hazai élvonalában eddig is hasított, de most még magasabb fokozatra kapcsoltak. Az ősz elején megnyílt új pop up üzlet ezúttal kifejezetten a férfiakat célozza legújabb szelekciójával. Az enteriőr markáns vonalai nagyon szépen kiemelik mind a nagymúltú luxusmárkák, mind a legfrissebb ready-to-wear – utcai viseletben hordható – márkák darabjait. Vakolatlan falak, beton padló, bőr ülőgarnitúra, észbontó csillár és szédítő belmagasság ad otthont a divatérzékeny férfiak jelenlegi legmenőbb üzletének a belvárosban.

Az üzletben elérhetőek az újgenerációs OFF-WHITE márka kicsit street, kicsit high és meglehetősen szokatlan darabjai mellett a Givenchy, Saint Laurent, Valentino, Balenciaga, Dolce&Gabbana, Dsquared2, Rick Owens, valamint a Stone Island és az Y-3 márkák aktuális kollekciói.