Madarat tolláról, embert tolltartójáról

2018. december 08.
Íróeszközeid megérdemlik, hogy gondosan tárold őket. A Bomo Art Ducsai Judittal együttműködve, a jellegzetes, minőségi színes bőrpalettánkból válogatva és vászonnal kombinálva, elkészítette legújabb tolltartókollekcióját. A 3 különböző formájú és méretű tolltartó, 3 stílust tükröz, és funkciója szerint is 3 különböző megoldást kínál.

A “Sketch” (skicc) egy kisméretű, erős vászon tolltartó, amit kék vagy konyak színű bőrrel szegélyeztünk. Zippzárral záródik, és meglepően sok íróeszköz fér bele.

Méret: 22,5 x 9 cm.

Az “Etching” (rézkarc) tolltartó, fekete és vörös bőrből készül. Kigörgethető megoldása segít abban, hogy minden íróeszköznek vagy szerszámnak meglegyen a megfelelő helye.  Elegáns, és kis helyen is elfér.

Méret: 22 x 6 cm, kiterítve: 26,5 cm.

A “Collage” (kollázs) tolltartó az előző két modellt ötvözi. Erős vászonból készült, zöld vagy vörös bőrszegéllyel és kigörgethető toll és ceruzarátárolóval, amiben akár ollót, ecsetet, szikét és egyéb szárszámokat is tarthatsz. A középső zsebet pedig egy A8-as Bomo Memo számára tartottuk fenn, ami minden egyes ilyen Collage modellhez jár, hogy mindig kéznél legyen, ha fel kellene jegyezned vagy le kellene skiccelned valamit.  

Méret: 11 x 22 cm, kiterítve: 33 cm.

A Bomo Art X Ducsai Judit Tolltartóba való kedvenc tollaink:

A kollekció többi darabja hamarosan elérhető a Bomo Art webshopján.