Egészségtudatos designrajongók álma: szójagyertya skandináv dizájnnal

2019. február 21.
Tokaji Márti gyertyái nemcsak hihetetlenül esztétikusak, de a hagyományos gyertyák egészségkárosító hatását is elfelejthetjük velük. Kompromisszummentes kellékei az esti lelassulós habfürdőknek.

Belegondoltál már valaha, hogy a gyertyaégetés egészségkárosító hatású is lehet? A klasszikus paraffinalapú gyertya égetésekor olyan káros anyagok szabadulnak fel, melyek rendszeres, nem szellőztetett szobában tüdőproblémákhoz is vezethetnek. Az andyourstories minimalista dizájnt kapó termékeinél viszont nem kell ezzel a faktorral számolnunk, ugyanis Tokaji Márti, a márka megálmodója szójára cserélte a veszélyes paraffint.

Az andyourstories szójagyertyák alapja a környezettudatosság és természetes alapanyagok egysége. Finom illatuk egyáltalán nem tolakodó, de mégis igazi slow living életérzéssel töltik meg az otthonunkat. Az üvegcsébe zárt vegán gyertyákat egytől egyik kézzel készítik Budapesten, különlegességük az alapanyagon túl a hihetetlenül stílusos minimalista design. Napi kedvencünk az andyourstories lineart skandináv grafikával felturbózott verziója, melynek nem csak az illata, hanem a külleme is terápiás hatású.