Oroszországban készülnek a legszebb fa gyerekjátékok

2019. június 04.
Csodálatos pasztell árnyalatokban pompáznak, multifunkcionálisak, egymással is remekül kombinálhatók és minden életkorú gyerek megtalálja bennük a játék lehetőségét: az orosz gyerekjáték márka slow életérzése az, amire a kicsiknek szükségük van a játékos fejlesztéshez.

Környezetvédelmi és pedagógiai okokból sem a legjobb, ha csak műanyag játékai vannak a gyerekeknek. Hiszen a természetes anyagok tapintásával máris közelebbi kapcsolat épülhet ki a kicsik és a természet között. Az orosz márka, a Raduga Grez jól tudja ezt. Gyönyörű gyerekjátékokat készítenek a legkisebbeknek – fából.

Raduga Grez természetes színeket és letisztult formavilágot használ a meseszép gyerekjátékok megalkotásához. A legkisebbek hatalmas fakockákat, a kicsit nagyobbak bordós árnyalatokban pompázó szivárványt, míg a nagyobbak kortárs festménynek is beillő kirakóst választhatnak a márka kínálatából.

A játékok egytől egyig a slow életérzést közvetítik, mely a gyerekek fejlődésében is hatalmas szerepet kell, hogy játsszon, hiszen az ingergazdag virtuális és elemes játékok akár mentális problémák kialakulásához is vezethetnek.

Fotó: raduga-grez.ru