Designer labdafotel az irodai hátfájás ellen

2019. június 20. |

Nincs is talán egészségesebb ülőalkalmatosság a gyógytornásztól ismert gumilabdánál, mely tartja a gerincet és egyenes tartásra ösztönöz minket egész nap. Éppen ezért sokan cserélik le az irodai széküket ezekre a fitneszlabdákra. Azonban ha a munkánk otthon is hosszú órákra asztalhoz köt minket, de nem szeretnénk elcsúfítani az interiort egy műanyag labdával, akkor nagyon megéri befektetni egy Baola labdába!

Pierre-Emmanuel, a Baola kitalálója egy nyári vakáció alkalmával rosszul esett és hetekig szörnyű hátfájdalmai voltak. Az irodába visszatérve éppen ezért lecserélte a székét egy fitneszlabdára és csodák csodájára négy hónap alatt teljesen elmúlt a hátfájása és megerősödött a gerince. Ebből a véletlen felfedezésből nőtte ki magát az ötlet, hogy miért ne ölthetne művészi alakot a nem különösebben stílusos gyógytornász-labda?

A Baola nemcsak egészséges alternatíva, de gyönyörű is, hála annak a három kreatív szakembernek, aki a darabok design-ját tervezte. A jelenleg öt mintával kapható labdák a hagyományos műanyagból készült és nem elsősorban irodai munkához kitalált fitneszlabdákhoz képest minőségi szövetborítást kaptak, így ezek sokkal kényelmesebbek és egészségesebbek, mint a műanyag társaik.

Ez a menő íróasztal egyben cicalabirintus is

Ez a menő íróasztal egyben cicalabirintus is

A Hong Kong-i és hangzhou-i designer márka a macskás élet egyik legnagyobb problémájára keresi a választ, méghozzá hogy hogyan lehet egyszerre az íróasztalon tevékenykedni és közben lefoglalni a szőrös négylábúakat is.

Ráadásul nagyon egyszerű tisztán tartani őket, hiszem maximum 40 fokon mosógépben is moshatóak a huzatok. A Baola vásárlásával 100%-ban az európai kézművességet támogatjuk, az anyag és a készítésfolyamat is teljes egészében Európában történik.

Mindezek ellenére nem kerül sokkal többe a Baola márka labdája egy klasszikus irodai széknél, a testünk viszont sokszorosan meg fogja hálálni, ha lecseréljük a hagyományos ülőalkalmatosságunkat egy támla nélküli, levegővel töltött kézműves labdára.

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design