A melltartó, ami nem lóg ki egy ruha alól sem

2019. július 22.
Mindenkinek ismerős a nyári szezon egyik legbosszantóbb dolga: a lenge ruhából kikandikáló, oda nem illő melltartópánt. Eddig két megoldás létezett erre: vagy elengedjük a melltartóviselést, vagy tűrjük és ha tudjuk, belekomponáljuk a szettünkbe. A Nuudii System egy harmadik, eddigieknél kényelmesebb alternatívát kínál. 

A Nuudii System átmenet a melltartó és a melltartónéküliség között, hiszen annyira puha és kényelmes anyagból készül, mintha nem is lenne rajtunk semmi. Ennek ellenére mégis helyén tartja a melleket és állítható pántjának köszönhetően szépen megbújik a ruhapántok alatt.

A márka a termékét több mint 500 legkülönbözőbb adottságokkal rendelkező nőn tesztelte, az eredmény pedig egy 12 különböző módon hordható modell lett, melyet kedvünkre alakíthatunk attól függően, hogy a hangulatunk és a ruhánk aktuálisan mit követel meg.

A márka célja, hogy forradalmasítsa a melltartóról alkotott képünket, hiszen ezek a darabok se nem kényelmetlenek, se nem olyanok mint a páncél: sokkal inkább pillekönnyű darabok, melyben van mozgástere ugyan a mellnek, de tartja is őket. Azonban annyira észrevehetetlen ez a vékony réteg a melleken, hogy akár alváshoz is tökéletes alternatívát jelentenek. Külön öröm, hogy a melltartó 3 fajta „nude” színben kapható, a világos bőrszíntől a feketéig, illetve extranagytól extrakis méretig mindenki megtalálja a saját méretét a termékskálán.