Magyar designercuccokat is vásárolhatunk a Szigeten

2019. augusztus 08.
A magyar designerek termékeit felvonultató vásárt a Design Terminál indította be 2011-ben, hogy bemutatkozási lehetőséget teremtsen a hazai tervezőknek. A programot 2015-től a Hybridart Management koordinálja, 2017 óta pedig önállóan szervezi.
  • A rendezvénysorozat fő célkitűzése a fiatal magyar tehetségek és a magyar kreatív ipar támogatása, valamint a fiatal tervezők és képzőművészek nagyobb közönséghez való eljuttatása, ezzel is segítséget nyújtva a magyar kreatív ipar fejlődésének.

Az elmúlt évek vásárain évente több mint 150 designer és 50 képzőművész 3000 egyedi alkotással vett részt divat, tárgytervezés, ékszertervezés, bútortervezés, grafika és képzőművészet kategóriában.

Most először a Szigeten is megtalálható lesz az Ajándék Terminál, ahol közel 40 tervező munkái lesznek kiállítva az ArtZone területén, az egyik sátorban kialakított különleges installáción. A válogatásban szerepelnek táskák, ruhák, kiegészítők és egyéb design termékek, többek közt olyan népszerű tervezők kínálatából, mint például a Blind Chic, a DVA, az Ille-Olla, a Vengru, a Studio Kisinas, a Shamo bags vagy a Bosis.