A legmenőbb tacskós magyar designerpad

2019. augusztus 14.
A tacskómintás design idén fénykorát éli. Megjelenik kiegészítőkön, ruhákon és még a lakberendezésben is. Napi kedvencünk erre az Industreal tacskópadja, mely többfunkciós, letisztult és vicces egyszerre. 

A designszférát ellepték az utóbbi években a tacskók, ezt azonban egyáltalán nem bánjuk. Vicces, minimalista, avantgard és sorozatnyomott cukiságok sorakoznak a legmenőbb márkák kínálatában. Most azonban egy magyar, indusztriális stílusú designerpadba szerettünk bele, mely szintén négylábú kedvencünk ihletett.

„Ezt tacskópadot egy vérbeli kis Sámli nevű tacskófiú ihlette. Rajzaink alapján kézműves figyelemmel formáltuk műhelyünkben, divatos és örökérvényű ipari stílusban fogant ez a pad. A kis tacskó imádja a kanapékat, a könyveket, a hölgyeket, a borozásokat, a nappaliban henyélést, de az előszobákat is. Imádja a cipőket, a tágas lakásokat és a minimál stílust. A női méretekre és ergonómiára figyeltünk, hogy pad, kanapéasztal, lóca, pamlag lehessen egyben. Egy igazi dögös kis vonzó iparművészeti tárgy” – mondta az Industreal képviselője.

Mi azért is nagyon szeretjük ezt a tárgyat, mert amellett, hogy egy kis mosolyt csempészhet bármilyen indusztriális térbe, sokfunkciós, de mégis nagyon légies darab. Arra pedig különösen büszkék vagyunk, hogy magyar márka jegyzi ezt a gyönyörű tacskópadot!