Végre lemondhatunk az újramikrózott ételekről, a szétfőtt alapanyagokról és a pazarlásról is ennek a letisztult japán gyökerekkel rendelkező fazéknak a segítségével. A Maho Nabé duplafalú fazék ugyanis vákuumképzéssel éri el, hogy a benne megfőtt étel ne hűljön ki, illetve hogy a főzés közben az étel egyenletesen meleg legyen, mely segítségével az összetevők természetes aromája jobban ki tud jönni.
A másik egyedülálló tulajdonsága a fazéknak, hogy sokkal kevesebb energia szükséges a benne való főzéskor, mint egy normál lábas esetén, mivel sokkal gyorsabban felmelegedik a tűzhelyen és sokkal lassabban is hűlik le. Éppen ezért egészségesebb is lesz az étel benne, mint a hagyományos társaiban: állítólag az összetevők tápanyagtartalmát könnyebben megőrzi a szupergyors és egyenletesen forró főzési mód.
Fotó: dezeen.com