A tökéletes jógadressz organikus pamutból készül és vidám papaják ékesítik

2019. augusztus 29.
Stílusos, feltűnő, organikus pamutból készül, fair trade és a lényeg: papaják borítják mindenhol ezt a jógadresszt. Ha beszerzünk egyszer egy ilyet, tuti nem szeretnénk majd másban jógázni egy jó ideig!

A minőséget és a fair trade gyártást bizony a sportruházatokban is meg kell fizetni. A Puka Wear jógadressze 24500 Forint, cserében viszont garantáltan organikus pamutban mozoghat viselője és biztos lehet benne, hogy azok, akik összerakták a ruháját, megfelelő körülmények között dolgozhatnak és emberi fizetést vihetnek haza. Egy ilyen darabra érdemes tehát befektetésként tekintenünk, hiszen ha megtaláltuk a tökéletes, minőségi dresszt, akkor sok-sok évig fog szolgálni minket.

„A Papaya mintát az alapítónk, Maya Santimano tervezte, aki mozambiki gyökerekkel rendelkezik. Kiskorában a fővárosban, Maputóban élt, és mindennap érett mangót, guavát és papaját evett. Akkoriban egyik beceneve Maya-Papaya volt, így ez a minta apja, gyökerei és második otthona, Mozambik ihletésével jött létre.” –mondja a márka.

Ráadásul mivel ez az organikus sportruha Portugáliában készül, sokkal kevesebbet kell utaznia, míg elér hozzánk, így is csökkentve az ökolábnyomát. És lássuk be, ki az, aki nemet tudna mondani egy kis sportra, ha egy ennyire vidám darab mosolyog rá a szekrényből?