A leggyönyörűbb lábtörlő szőnyeg

2019. augusztus 23.
A Heymat+ bejárati ajtókhoz tervezett szőnyege arra szolgál, hogy már a házba való belépéskor elöntsön minket a stílus, harmónia és letisztultság érzete.

A bejárati ajtónál elhelyezett kis szőnyeg általában nem tartozik a lakás legstílusosabb elemei közé. A Heymat+ márka azonban úgy gondolja, már a házba való belépés is megérdemel egy-egy designos darabot. Ez a monokróm, homokszínű, csúszásgátló szőnyeg például geometriai mintájával köti össze a külvilágot az otthonnal. A szőnyeget a japán zen kertek inspirálták, anyagválasztásában és meditatív mintájában is arra hajaz. A természetközeliség nemcsak ebben, de az anyagbeszerzésben is visszaköszön, ugyanis ezt a praktikus és kifinomult szőnyeget 100%-ban újrahasznosított anyagból készítette Kristine Five Mevaer.

A szőnyeg egyébként a szezon legfőbb trendjébe is illeszkedik, hiszen nyers színével és természetes anyagával rusztikus hangulatot áraszt. Párosítsuk máz nélküli kaspókkal, vadvirágos kopogtatóval vagy hasonló árnyalatú textilekkel a bejárati ajtó körül!