Kezdjük az őszt vidám HÁTI-val!

2019. szeptember 10.
Jakus Lotti 2016-ban végzett Divat-és Stílustervezőként a Forrai Magániskolában. Lotti először saját magának készített egy táskát, majd az édesanyjának, testvéreinek, családtagjainak, az ők munkatársainak és egyszer csak azt vette észre, hogy már folyamatos megrendelései vannak.

„A férjem, Dani nagyon támogatta, hogy komolyabban foglalkozzunk a táskákkal így grafikus lévén logót majd weboldalt készített. Együtt találtuk ki a ’HÁTI’-t, mint könnyen megjegyezhető, magyar nevet. Ez utóbbit azért tartjuk fontosnak, mert célközönségünk elsősorban a magyar vásárlók.” – mondta a tervező. A márka nem titkolt célja, hogy meghozza az emberek kedvét a hazai tervezői cuccokhoz, éppen ezért áraikat is igyekszenek a magyar pénztárcákhoz igazítani.

A forma egységes gymbag fazon, csupán a vásznak mintáival, színeivel játszanak és azokhoz választanak műbőr vagy parafa aljat. A HÁTI azért nagyon szerethető, mert mintái egyediek, de mivel csak a táska felét foglalják el, kellőképpen minimalisták és stílusosak. Az ősz beköszöntével pedig érdemes körülnéznünk a mustársárga, barnás árnyalatú darabok között, amivel a lehulló levelek színét ölthetjük magunkra. De találhatunk cuki bulldogos vagy éppen állatprintes verziót is a táskák között.

Külön pirospont, hogy a HÁTI a szükséges alapanyagokat is hazai cégektől veszi, támogatva ezzel a magyar vállalkozásokat. Fontosnak tartják továbbá a környezetvédelmet is, így zero waste elvek alapján dolgoznak, annyit vesznek mindenből, amennyit fel is használnak, az esetleges maradékanyagokból pedig kisebb neszesszereket készítenek.

A táskák elérhetőek a Zani Store Budapest | 1056 BP, Szerb u. 17 alatt.